logo-print

Άρθρο 1 - Νόμος 2923/2001

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Εταιρική Διακυβέρνηση Ανωνύμων Εταιριών

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Αρθρο 1

Μετά το τέλος της υποπαραγράφου γ' της παραγράφου 4 του ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΟΣ «Β» της ανωτέρω αναφερόμενης Πολυμερούς Συμφωνίας (Υποστήριξη Διοικητικής Μέριμνας), εισάγεται μία νέα υποπαράγραφος δ', ως ακολούθως:

«δ. Ως μία εξαίρεση στις διατάξεις των ανωτέρω αναφερόμενων υποπαραγράφων, κάθε Κράτος - Χρήστης δικαιούται να προμηθεύεται στόχους, υπηρεσίες στόχων και όλα τα αναλώσιμα είδη για την αποθήκευση, διατήρηση και έκδοση αυτών των στόχων ατομικά από εταιρίες συνεστημένες στα Κράτη - Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ή, με την προηγούμενη έγκριση του Φιλοξενούντος Κράτους, από εταιρίες συνεστημένες σε κράτη τα οποία δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ή θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις δικές του υπηρεσίες στόχων στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Μετά από σύσταση του Φιλοξενούντος Κράτους, οι απαιτήσεις ασφάλειας και προστασίας θα προσδιορίζονται με κοινή συμφωνία των Κρατών - Χρηστών. Κάθε Κράτος - Χρήστης θα περιλαμβάνει αυτές τις απαιτήσεις σε όλες τις ατομικές συμβάσεις οι οποίες θα υπογραφούν επί αυτού του θέματος.»

Αυτή η Συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ μετά από κοινοποίηση από την Ελληνική Δημοκρατία ότι έχουν ολοκληρωθεί όλες οι αναγκαίες εσωτερικές διαδικασίες, οι οποίες προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία για την έναρξη ισχύος της.

Έγινε σε ένα μοναδικό αντίγραφο στην αγγλική γλώσσα, το οποίο θα κατατεθεί στην Ελληνική Δημοκρατία, από την οποία θα αποσταλούν επικυρωμένα αντίγραφα σε όλους τους υπογράφοντες αυτήν τη Συμφωνία και σε προσχωρούντα Κράτη.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ

Ημερομηνία :

Τόπος: Υπογραφή

Ημερομηνία:

Τόπος: Υπογραφή

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ημερομηνία:

Τόπος: Υπογραφή

Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ