logo-print

Άρθρο 5 - Νόμος 3276/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Ένδικα Μέσα και Ανακοπές - Β έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 5 Καθήκοντα - Υποχρεώσεις

1. Μόλις η Αρμενική Διμοιρία Τυφεκιοφόρων φτάσει στο αεροδρόμιο αποβίβασης, το Δεχόμενο μέρος θα προσφέρει όλη την απαιτούμενη υποστήριξη για την κίνηση της στη βάση της Ελληνικής Δύναμης. Κατά την αποχώ-ρησή της, μετά την ολοκλήρωση της αποστολής, η ίδια υποστήριξη θα δοθεί στην αναφερθείσα διμοιρία.

2. Μόλις η Αρμενική Διμοιρία Τυφεκιοφόρων φτάσει στο Ελληνικό στρατόπεδο και κατά την αποστολή της στα πλαίσια της KFOR, το Δεχόμενο μέρος θα αναλάβει τις ακόλουθες υποχρεώσεις:

α. Θα παρέχει δωρεάν:

(1) Εγκατάσταση και μετακίνηση.

(2) Τροφή τάξεως 1.

(3) Ιατρική υποστήριξη, περιλαμβανομένης της νοσοκομειακής και οδοντιατρικής, στην περιοχή επιχειρήσεων και στην Ελλάδα. Σε περίπτωση περιστατικών ρόλου 3 και άνω, νοσοκομειακή υποστήριξη θα παρέχεται με μέριμνα του δεχόμενου μέρους.

(4) Πλυντήριο.

β. Θα παρέχει το απαιτούμενο υλικό και μέσα για την εκπλήρωση συγκεκριμένων αποστολών, κατά περίπτωση.

3. Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες και υλικά θα παρέχονται με τους ίδιους όρους που παρέχονται δωρεάν στο προσωπικό της Ελληνικής Δύναμης στο Κόσοβο.

4. Κάθε αίτημα της Αρμενικής Διμοιρίας Τυφεκιο-φόρών, εκτός από τα αναφερόμενα στην ανωτέρω παράγραφο, θα εξετάζεται από το Δεχόμενο μέρος, κατά περίπτωση, εάν είναι δυνατό και εφικτό, πριν από την αποστολή της Αρμενικής Διμοιρίας Τυφεκιοφόρων.

5. Με την ενσωμάτωσή της, η Αρμενική Διμοιρία Τυφεκιοφόρων θα συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες της Ελληνικής Δύναμης.

Συγκεκριμένα:

α. Θα συμβάλλει στην αποθήκευση και φύλαξη υλικού και μέσων του στρατοπέδου που θα διαμένει, σύμφωνα με τις διαταγές του Διοικητή του στρατοπέδου και της Ελληνικής Δύναμης.

β. Θα συνεισφέρει στις λειτουργικές ανάγκες του στρατοπέδου.

γ. Θα εξασφαλίσει την καλή κατάσταση του υλικού και μέσων που έχουν παραχωρηθεί από το Δεχόμενο μέρος, όπως παραπάνω.

δ. Θα εξασφαλίσει την ασφαλή φύλαξη του υλικού και μέσων που διαθέτει.

6. Η παροχή και συντήρηση των ατομικών εφοδίων, οπλισμού και πυρομαχικών της Αρμενικής Διμοιρίας Τυφεκιοφόρων, θα είναι αποκλειστική ευθύνη του Αποστέ-λοντος μέρους.

7. Το Αποστέλον μέρος θα εξασφαλίσει ότι όλο το προσωπικό της Αρμενικής Διμοιρίας Τυφεκιοφόρων θα έχει εμβολιαστεί με τα ακόλουθα:

α. Αντιτετανικό (Anatolal Dite, D.T. Vax, Tetavax).

β. Κατά Φυματίωσης (BCG), μετά από αρνητικό τεστ Mantoux.

γ. Κατά Μηνιγγίτιδας (Mencevax).

δ. Κατά Ηπατίτιδας - A (Havrix).

ε. Κατά Ηπατίτιδας - Β (Engeric, Recombivex)

στ. Κατά Γρίπης (Vaxigrip, Inflexal Evagrip)

Πλήρης αναφορά, που περιλαμβάνει την ημέρα του εμβολιασμού του ανωτέρω αναφερόμενου προσωπικού, είναι υποχρεωτική και πρέπει να δοθεί στο Δεχόμενο μέρος πριν την ανάπτυξη του προσωπικού του Αποστέλοντος μέρους, καθώς επίσης και ELISA τεστ.

8. Η τελική έγκριση του προσωπικού του Αποστέλοντος μέρους εναπόκειται στις υποχρεώσεις του Δεχόμενου μέρους, και η αξιολόγηση θα γίνει στο Ερεβάν πριν την αναχώρηση.

Πολιτειολογία
Ανταλλάξιμα κτήματα -Δημοσιεύματα ΕπΑκ Νο 3

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ