logo-print

Άρθρο 5 - Νόμος 3166/2003 -Κλάδος Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

02/07/2003

Υπό κωδικοποίηση
Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

1. Ο Κλάδος ΠΕ2 Τύπου του Υπουργείου Τύπου και Μ.Μ.Ε., που προβλέπεται στο άρθρο 24 παρ. 2 του π.δ. 258/1993, μετονομάζεται σε Κλάδο Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας. Όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται ο Κλάδος ΠΕ2 Τύπου, στο εξής εννοείται ο Κλάδος Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας.

2. α) Οι υπάλληλοι του Κλάδου Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας τοποθετούνται στη Διεύθυνση Υπηρεσιών Εξωτερικού, στη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων, στη Διεύθυνση Πληροφόρησης, στη Διεύθυνση Αναλύσεων και Τεκμηρίωσης, στη Διεύθυνση Εποπτείας Μ.Μ.Ε., στη Διεύθυνση Πολιτικής Σχεδίασης Έκτακτης Ανάγκης, στο Γραφείο MEDIA Αθηνών, καθώς και στα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας στο εξωτερικό του Υπουργείου Τύπου και Μ.Μ.Ε.

β) Οι υπάλληλοι του Κλάδου Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας επιτρέπεται να τοποθετούνται, επίσης, στις Διευθύνσεις Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, απασχολούμενοι με ζητήματα διοικητικής και οικονομικής φύσης που σχετίζονται με τη λειτουργία των Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας και για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο του ενός έτους για κάθε θητεία τους στην Κεντρική Υπηρεσία. Με αίτησή τους οι υπάλληλοι του Κλάδου Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας επιτρέπεται να τοποθετούνται στις Διευθύνσεις αυτές ή σε άλλες της Κεντρικής Υπηρεσίας ή να ζητούν να παρατείνεται η τοποθέτησή τους σε αυτές. Η υπηρεσία των υπαλλήλων του Κλάδου Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας στις ως άνω Διευθύνσεις δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα έτη συνολικά.

Αυτοδύναμα Ασφαλιστικά Μέτρα

Βασίλειος Α. Χατζηϊωάννου

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Αναγκαία Ομοδικία - Δομή και λειτουργία της ομοδικιακής δίκης XXII & 390

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

send