logo-print

Άρθρο 9 - Νόμος 3166/2003 - Προϊστάμενοι Οργανικών Μονάδων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

02/07/2003

Υπό κωδικοποίηση
Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012
Σύχρονα και κρίσιμα θέματα της συνταγματικής νομολογίας του ελεγκτικού συνεδρίου

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Οι υπάλληλοι του Κλάδου Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας προΐστανται στις Διευθύνσεις Υπηρεσιών Εξωτερικού και Δημοσίων Σχέσεων του Υπουργείου Τύπου και Μ.Μ.Ε., στα Τμήματα αυτών, καθώς και στα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας στο εξωτερικό, ως ακολούθως:

α) Στις Διευθύνσεις Υπηρεσιών Εξωτερικού και Δημοσίων Σχέσεων:

Υπάλληλοι με βαθμό Συμβούλου Επικοινωνίας Α', οι οποίοι έχουν ασκήσει χρέη Προϊσταμένου Τμήματος των Διευθύνσεων Υπηρεσιών Εξωτερικού και Δημοσίων Σχέσεων ή Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας στο εξωτερικό, για δύο τουλάχιστον τριετίες.

β) Στα Τμήματα των ως άνω Διευθύνσεων:

Υπάλληλοι με βαθμό Συμβούλου Επικοινωνίας Α' και, εν ελλείψει αυτών, υπάλληλοι με βαθμό Συμβούλου Επικοινωνίας Β', οι οποίοι έχουν ασκήσει χρέη Προϊσταμένου Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας στο εξωτερικό.

γ) Στα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας Α' Τάξης:

Υπάλληλοι με βαθμό Συμβούλου Επικοινωνίας Α' ή Β'.

δ) Στα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας Β' Τάξης:

Υπάλληλοι με βαθμό Συμβούλου Επικοινωνίας Β' ή με βαθμό Ακολούθου Επικοινωνίας Α'.

ε) Στα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας Γ Τάξης:

Υπάλληλοι με βαθμό Ακολούθου Επικοινωνίας Α'.

στ) Με αίτησή τους οι υπάλληλοι του Κλάδου Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας με βαθμό Συμβούλου Επικοινωνίας Α' ή Β' δύνανται να τοποθετούνται σε θέσεις Προϊσταμένων Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας Β'και Γ' Τάξης αντίστοιχα.

ζ) Υπάλληλοι του Κλάδου Συμβούλων και Ακολούθων Επικοινωνίας, με βαθμό Συμβούλου Επικοινωνίας Α' ή Β', επιτρέπεται, με αίτησή τους, να τοποθετούνται σε θέσεις των Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας οποιασδήποτε τάξης, με εξαίρεση τη θέση του Προϊσταμένου.

2. Στα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας όλων των τάξεων επιτρέπεται να προΐστανται δημοσιογράφοι του Υπουργείου Τύπου και Μ.Μ.Ε., μόνιμοι ή με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εφόσον έχουν συμπληρώσει τριετή τουλάχιστον υπηρεσία σε Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας στο εξωτερικό, στην περίπτωση που τοποθετούνται ως Προϊστάμενοι σε Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Β' ή Γ Τάξης, και πενταετή τουλάχιστον υπηρεσία σε Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας στην περίπτωση που τοποθετούνται σε Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Α' Τάξης.

3. Οι Προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Υπηρεσιών Εξωτερικού και Δημοσίων Σχέσεων των Τμημάτων αυτών, καθώς και των Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας ορίζονται με απόφαση του Υπουργού Τύπου και Μ.Μ.Ε., ύστερα από γνώμη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Η αναιρετική δίκη με άξονα το άρθρο 573 ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 4 - XVIII & 288

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
send