logo-print

Άρθρο 4 - Νόμος 3163/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Η ευθύνη του εκχωρητή απαίτησης κατά τα άρθρα 467-468 ΑΚ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΘΡΟ 4 ΣΩΜΑ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΥΠΑΓΩΓΗ

1. To MPSOTC είναι ένα οργανωμένο σώμα επανδρωμένο με προσωπικό από τους τρείς Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο είναι υποτελές στο ΓΕΕΘΑ του Φιλοξενούντος Μέρους.

2. Το οργανόγραμμα του MPSOTC απεικονίζεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 'Α', που μπορεί να τροποποιηθεί από το Φιλοξενόν Μέρος σύμφωνα με τις λειτουργικές απαιτήσεις του MPSOTC.

3. Το μόνιμο προσωπικό του MPSOTC (διδασκαλικό και διοικητικό) θα αποτελείται από στρατιωτικό (από τον Στρατό Ξηράς, το Ναυτικό, την Αεροπορία) και πολιτικό προσωπικό.

4. Το Φιλοξενόν Μέρος θα παρέχει το σύνολο του απαραίτητου στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού, με την εξαίρεση των ακόλουθων θέσεων που θα πρέπει να καλυφθούν από διεθνές προσωπικό, μετά από προηγούμενη συμφωνία μεταξύ του Φιλοξενούντος Μέρους και της ενδιαφερόμενης χώρας και την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Κατανόησης:

α. Αξιωματικοί Επιτελείου

β. Εκπαιδευτές.

5. Το Μέρος μπορεί να παρέχει έναν (1) εκπαιδευτή, μετά την υπογραφή σχετικού Μνημονίου Κατανόησης

6. Το Μέρος διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το προσωπικό του από το MPSOTC, μετά από έγκαιρη ειδοποίηση προς το Φιλοξενόν Μέρος. Η ειδοποίηση αυτή θα πρέπει να έχει τη μορφή επίσημης έγγραφης γνωστοποίησης που θα επιδίδεται από την αρμόδια αρχή του Μέρους στο Φιλοξενόν Μέρος ένα (1) μήνα εκ των προτέρων.

Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση
Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ