logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 3163/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση
Κληρονομικό Δίκαιο Στ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΡΘΡΟ 6 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

1. Οι απαραίτητες πληροφορίες σε σχέση με το μέγεθος της συμμετοχής (τον αριθμό των στελεχών ή των οπλιτών) και τις διαδικασίες μεταφοράς, άδειας οπλισμού κατά την είσοδο και την έξοδο, όπως και άλλα στοιχεία θα παρέχονται από τον αρμόδιο φορές του Μέρους για την υποδοχή και τη μεταφορά από το σημείο εισόδου στο MPSOTC.

2. Οι ανωτέρω πληροφορίες θα πρέπει να δίνονται τουλάχιστον ένα μήνα πριν την ημερομηνία άφιξης των

ΦΕΚ 175

συμμετεχόντων, δια της αποστολής Αναφοράς Συμμετοχής'·

3. Το Μέρος μπορεί να αποστείλει στο MPSOTC για εκπαίδευση στρατευμάτων οργανικές διμοιρίες ή λόχους, με πλήρη εξοπλισμό, και θα συντονίζει με το Φιλοξενόν Μέρος την δομή του αποσπάσματος του όπως και τις λεπτομέρειες άφιξης, διαμονής και αναχώρησης.

4. To MPSOTC διατηρεί το δικαίωμα, κατά την διάρκεια του προγράμματος, να οργανώνει συγκεκριμένα τους εκπαιδευόμενους, προκειμένου να σχηματίζει την κατάλληλη δύναμη για την διεξαγωγή της εκπαίδευσης.

5. Συνήθως δεν δίνονται άδειες ή ημερήσιες άδειες κατά την διάρκεια του προγράμματος. Σε καταστάσεις επείγουσας ανάγκης και μετα απο έγγραφη γνωστοποίηση απο την αρμόδια αρχή του Μέρους, ο Διοικητής του MPSOTC μπορεί να παρέχει σύντομες άδειες είτε για την Ελλάδα είτε για την χώρα προέλευσης.

6. Οι εκπαιδευόμενοι, κατά την διάρκεια του προγράμματος, θα πρέπει να φορούν είτε στολές υπηρεσίας είτε στολές εργασίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων.

7. Οι αλλοδαποί εκπαιδευόμενοι (στρατιώτες ή πολίτες) θα πρέπει να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς ασφαλείας των Ενόπλων Δυνάμεων του Φιλοξενούντος Μέρους.

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Εργατικό Ποινικό Δίκαιο
send