logo-print

Άρθρο 8 - Νόμος 3138/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Δίκαιο αναγκαστικής εκτελέσεως ΙΙ, 3η έκδ.
H διατάραξη της κυριότητας

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΤΣΕΛΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 8

Συντονισμός και διεύθυνση της παροχής Βοήθειας σε Έκτακτες Ανάγκες

1. Το Αρμόδιο Όργανο του Αιτούντος Μέρους θα συντονίζει, διευθύνει και εποπτεύει τις δραστηριότητες των Ομάδων Παροχής Βοήθειας μέσω των επικεφαλής τους.

2. Το Αιτούν Μέρος θα ενημερώνει τους επικεφαλής των ομάδων του Μέρους που Παρέχει τη Βοήθεια σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης στην περιοχή Έκτακτης Ανάγκης και στα συγκεκριμένα σημεία των δραστηριοτήτων και, αν είναι αναγκαίο, θα παρέχει στις ομάδες αυτές διερμηνείς και μέσα επικοινωνίας με το Κέντρο Επιχειρήσεων το οποίο διευθύνει όλες τις δραστηριότητες έρευνας και διάσωσης και άλλες επείγουσες δραστηριότητες.

3. Οι Ομάδες Παροχής Βοήθειας πρέπει να είναι αυτοτελώς εξοπλισμένες για να επιχειρήσουν στην περιοχή Έκτακτης Ανάγκης για τουλάχιστον 72 ώρες από τη στιγμή της άφιξής τους. Το Αιτούν Μέρος θα ανεφοδιάζει αυτές τις ομάδες με όλα τα απαραίτητα είδη, κατόπιν αιτή-ματός τους, μετά την πάροδο αυτού του χρονικού διαστήματος.

4. Το Αιτούν Μέρος θα μεριμνά για την ασφάλεια, την παροχή δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τροφίμων και στέγασης και, επίσης, θα παρέχει στα μέλη των Ομάδων Παροχής Βοήθειας τα πρώτα αναγκαία είδη σε περίπτωση που εξαντληθούν τα αποθέματά τους.

Σύχρονα και κρίσιμα θέματα της συνταγματικής νομολογίας του ελεγκτικού συνεδρίου

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Tα πρόδηλα σφάλματα στο κτηματολογικό δίκαιο Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 20

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΑΣ

send