logo-print

Άρθρο 11 - Νόμος 3138/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Εταιρική Διακυβέρνηση Ανωνύμων Εταιριών

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Άρθρο 11 Αεροσκάφη

1. Η μεταφορά των Ομάδων Παροχής Βοήθειας, του Εξοπλισμού και των Ειδών Βοήθειας μπορεί να γίνεται με αεροσκάφη.

2. Το Αρμόδιο Όργανο του Μέρους που Παρέχει τη Βοήθεια θα ενημερώνει το Αρμόδιο Όργανο του Αιτούντος Μέρους σχετικά με την απόφαση χρήσης αεροσκαφών για την παροχή Βοήθειας, αναφέροντας τη ζώνη απ' αέρος ρίψης, τα σχέδια πτήσεων, τον τύπο και τα διακριτικά κλήσεως των αεροσκαφών, τον αριθμό των μελών των πληρωμάτων, τη φύση του φορτίου, το χρονοδιάγραμμα των πτήσεων και τους καταλόγους των επιβατών (προσωπικό, τεχνικό και άλλης φύσεως, δημοσιογράφοι κ.λπ.).

3. Οι πτήσεις των αεροσκαφών, πολιτικών ή κρατικών, θα εκτελούνται σύμφωνα με τους κανονισμούς του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας και των Συμβαλλομένων Μερών. Για κρατικά αεροσκάφη χρειάζεται και διπλωματική έγκριση.

4. Το Αιτούν Μέρος απαλλάσσεται από την υποχρέωση πληρωμής δικαιωμάτων υπηρεσιών υπέρπτησης, προσγείωσης, στάθμευσης, απογείωσης και πλοήγησης για τα αεροσκάφη που θα παρέχουν Βοήθεια Έκτακτης Ανάγκης σύμφωνα με την παρούσα Συμφωνία.

5. Για την πτήση με την οποία παρέχεται Βοήθεια Έκτακτης Ανάγκης, η αποζημίωση για τα καύσιμα και τις υπηρεσίες συντήρησης του αεροσκάφους θα διακανονίζεται χωριστά για κάθε επί μέρους περίπτωση από τις αρχές των αφορωμένων Μερών της παρούσας Συμφωνίας.

Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση
send