logo-print

Άρθρο 1 - Νόμος 3223/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Εγχειρίδιο Εργατικού Δικαίου - Ατομικές Εργασιακές Σχέσεις Η έκδοση
Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΡΘΡΟ 1 Σκοποί της Ένωσης

ΠΡΟ-θΗΚΗ 3α

ια) να διατηρήσει και να διευρύνει τη διεθνή συνεργαοάα μεταξύ όλων των Κρατών Μελών της για τη βελτίωση και την ορθολογική χρήση όλων των ειδών τηλεπικοινωνίας.

αα') να προωθήσει και να ενισχύσει τη συμμετοχή Αρχών και οργανισμών στις δραστηριότητες της Ένωσης και να καλλιεργήσει τη γόνιμη συνεργασία μεταξύ αυτών και των Κρατών Μελών για την επίτευξη των γενικών στόχων όπως περιλαμβάνονται στους σκοπούς της Ένωσης.

ιβ) να προωθήσει και να προσφέρει τεχνική βοήθεια στις αναπτυσσόμενες χώρες στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, και επίσης να προωθήσει την δυνατότητα μετακίνησης του εξοπλισμού, των ανθρωπίνων και οικονομικών πόρων που απαιτούνται για την υλοποίηση του, καθώς επίσης και να δώσει πρόσβαση στην πληροφόρηση.

1 στ) να εναρμονίσει τις δραστηριότητες των Κρατών Μελών και να προωθήσει τη γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στα Κράτη Μέλη και στα Μέλη των Τομέων για την επίτευξη των σκοπών αυτών.

1 α) να προβαίνει στην απονομή των ζωνών φάσματος ραδιοσυχνοτήτων, την κατανομή των ραδιοσυχνοτήτων και την καταχώριση των εκχωρημένων ραδιοσυχνοτήτων και για τις υπηρεσίες διαστήματος να προβαίνει στην απονομή όλων των σχετικών τροχιακών θέσεων στην τροχιά του γεωστατικού δορυφόρου ή κάθε σχετικών χαρακτηριστικών των δορυφόρων που βρίσκονται σε άλλες τροχιές, προκειμένου να αποφεύγονται οι επιζήμιες παρεμβολές μεταξύ ραδιοσταθμών διαφορετικών κρατών.

να συντονίζει τις προσπάθειες για την εξάλειψη των επιζήμιων παρεμβολών μεταξύ των ραδιοσταθμών διαφορετικών κρατών και να βελτιώνει τη χρήση του φάσματος ραδιοσυχνοτήτων για τις υπηρεσίες ραδιοεπικοινωνίας και του γεωστατικού δορυφόρου και άλλων δορυφορικών τροχιών.

να προωθεί την διεθνή συνεργασία και αλληλεγγύη στην παροχή τεχνικής βοήθειας στις αναπτυσσόμενες χώρες και τη δημιουργία, ανάπτυξη και βελτίωση του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού και των δικτύων στις αναπτυσσόμενες χώρες με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του, καθώς και μέσω της συμμετοχής στα σχετικά προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών και τη χρήση των δικών του πόρων, όπως αρμόζει καλύτερα.

τροποποιηση 16

στ) να προωθεί τη συνεργασία ανάμεσα στα Κράτη Μέλη και στα Μέλη των Τομέων με σκοπό το συνδυασμό των χαμηλότερων τιμών με τις αποτελεσματικότερες υπηρεσίες λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη διατήρησης της ανεξάρτητης οικονομικής διοίκησης των τηλεπικοινωνιών σε υγιή βάση.

προσθηκη 19α

να προωθεί τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων Αρχών στις δραστηριότητες της Ένωσης και τη συνεργασία με περιφερειακούς και άλλους οργανισμούς για την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης.

Πρόσθετοι λογοι αναιρέσεων κατά τον ΚΠΔ

Αθανάσιος Κ. Ζαχαριάδης

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ