logo-print

Άρθρο 2 - Νόμος 3223/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ενοχικό Δίκαιο Ειδικό Μέρος

ΑΡΘΡΟ 2

Σύνθεση της Ένωσης

τροποποιηση 20

Η Διεθνής Ένωση Τηλεπικοινωνιών είναι διακυβερνητικός οργανισμός στα πλαίσια του οποίου τα Κράτη Μέλη και τα Μέλη Τομέων, έχοντας σαφώς προσδιορισμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις, συνεργάζονται για την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης. Αποδεχόμενη την αρχή της καθολικότητας και επιθυμώντας την καθολική συμμετοχή σε αυτήν, η Ένωση αποτελείται από:

τροποποιηση 21

α) κάθε Κράτος το οποίο είναι Κράτος Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Τηλεπικοινωνιών ως Μέρος οποιασδήποτε Τηλεπικοινωνιακής Σύμβασης, προτού τεθεί σε εφαρμογή αυτή η Καταστατική Πράξη και η Σύμβαση.

τροποποιηση yj

κάθε άλλο κράτος, που δεν είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο υποβάλλει αίτηση ένταξης στην Ένωση και το οποίο, έχοντας εξασφαλίσει σχετικά με την αίτηση αυτή την έγκριση των δύο τρίτων των Κρατών Μελών της Ένωσης, προσχωρεί στην Καταστατική Πράξη και στη Σύμβαση σύμφωνα με το Άρθρο 53 αυτής της Καταστατικής Πράξης. Εφόσον τέτοιες αιτήσεις υποβάλλονται στο διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο πληρεξούσιες διασκέψεις, ο Γενικός Γραμματέας συμβουλεύεται τα Κράτη Μέλη της Ένωσης. Στην περίπτωση που ένα Κράτος Μέλος δεν εκφράσει τη γνώμη του μέσα σε τέσσερις μήνες, θεωρείται ότι απείχε από τη διαδικασία διαβούλευσης.

Ποινικός Κώδικας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία, 2η έκδ., 2024
Προσωπικές Εταιρείες
send