logo-print

Άρθρο 3 - Νόμος 3223/2004

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΡΘΡΟ 3

τροποποιηση

Δικαιώματα και Υποχρεώσεις των Κρατών Μελών και των Μελών Τομέων

τροποποίηση j ja Κρατη Μέλη και τα Μέλη Τομέων έχουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που προβλέπονται από τον Καταστατικό Χάρτη και τη Σύμβαση.

ΦΕΚ 20

τροποποίηση 2 ία δικαιώματα των Κρατών Μελών σχετικά με τη συμμετοχή τους στις διασκέψεις και τις διαβουλεύσεις της Ένωσης είναι τα εξής:

τροποποιηση 2ί

α)

τροποποιηση

τροποποιηση yj

όλα τα Κράτη Μέλη έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις διασκέψεις, εκλογής στο Συμβούλιο και πρότασης υποψηφίων για την εκλογή τους ως αξιωματούχων της Ένωσης ή ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Κανονισμών Ραδιοεπικοινωνιών.

με την επιφύλαξη των διατάξεων υπ' αριθμόν 169 και 210 αυτού του Καταστατικού Χάρτη, κάθε Κράτος Μέλος διαθέτει μια ψήφο σε όλες τις διασκέψεις των πληρεξουσίων, σε όλες τις παγκόσμιες διασκέψεις και σε όλες τις συνεδριάσεις τομέων και συναντήσεις ομάδων εργασίας, και εάν πρόκειται για Κράτος Μέλος του Συμβουλίου, σε όλες τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου αυτού. Σε περιφερειακές διασκέψεις, μόνο τα Κράτη Μέλη της ενδιαφερόμενης περιφέρειας διαθέτουν δικαίωμα ψήφου.

με την επιφύλαξη των διατάξεων υπ' αριθμόν 169 και 210 αυτού του Καταστατικού Χάρτη, κάθε Κράτος Μέλος διαθέτει επίσης μία ψήφο σε όλες τις διαβουλεύσεις που διενεργούνται δι' αλληλογραφίας. Στην περίπτωση διαβουλεύσεων που αφορούν περιφερειακές διασκέψεις, μόνο τα Κράτη Μέλη της ενδιαφερόμενης περιφέρειας διαθέτουν δικαίωμα ψήφου.

προσθηκη 2 28Α

προσθηκη 28Β

προσθηκη 28Γ

α)

β)

Σε σχέση με τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της Ένωσης, τα Μέλη Τομέων έχουν το δικαίωμα πλήρους συμμετοχής στις δραστηριότητες του Τομέα στον οποίο ανήκουν, με την επιφύλαξη των σχετικών διατάξεων του Καταστατικού Χάρτη και της Σύμβασης.

μπορούν να προτείνουν προέδρους και αντιπροέδρους στις συνεδριάσεις και συναντήσεις των Τομέων και στις παγκόσμιες διασκέψεις ανάπτυξης των τηλεπικοινωνιών.

έχουν το δικαίωμα, με την επιφύλαξη των σχετικών διατάξεων της Σύμβασης και των σχετικών αποφάσεων που υιοθετήθηκαν σε αυτήν από την Διάσκεψη των Πληρεξουσίων , να συμμετέχουν στην υιοθέτηση των Ερωτήσεων και Συστάσεων και σε αποφάσεις που σχετίζονται με τις μεθόδους εργασίας και τις διαδικασίες του συγκεκριμένου Τομέα.

Η αναγκαστική ομοδικία στην πολιτική δίκη, 2η έκδ.,
Η έναρξη της εκτέλεσης κατά τον ΚΠολΔ