logo-print

Άρθρο 7 - Νόμος 3176/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Άρθρο 7

Ένταξη χημικών προϊόντων στον κατάλογο του Παραρτήματος ΙΙΙ

1. Για κάθε χημικό προϊόν το οποίο η Επιτροπή Ανασκόπησης Χημικών Προϊόντων αποφάσισε να προτείνει να ενταχθεί στον κατάλογο του Παραρτήματος ΙΙΙ, θα προετοιμάσει ένα σχέδιο καθοδηγητικού εγγράφου απόφασης. Το καθοδηγητικό έγγραφο απόφασης πρέπει, τουλάχιστον, να βασίζεται στις πληροφορίες που ορίζει το Παράρτημα Ι ή, ανάλογα με την περίπτωση, το Παράρτημα IV, και να περιλαμβάνει πληροφορίες για τις χρήσεις του χημικού προϊόντος σε κατηγορία διαφορετική από την κατηγορία για την οποία ισχύει η οριστική ρυθμιστική

πράξη.

2. Η πρόταση που αναφέρεται στην παράγραφο 1 μαζί με το σχέδιο καθοδηγητικού εγγράφου απόφασης θα αποστέλλονται στη Διάσκεψη των Μερών. Η Διάσκεψη των Μερών θα αποφασίσει αν το χημικό προϊόν πρέπει να ενταχθεί στη διαδικασία Συναίνεσης μετά από Ενημέρωση και. συνεπώς, να ενταχθεί στον κατάλογο του Παραρτήματος ΙΙΙ και θα εγκρίνει το σχέδιο καθοδηγητικού εγγράφου απόφασης.

3. Όταν ληφθεί απόφαση ένταξης ενός χημικού προϊόντος στον κατάλογο του Παραρτήματος ΙΙΙ και εγκριθεί το σχετικό σχέδιο καθοδηγητικού εγγράφου απόφασης από τη Διάσκεψη των Μερών, η Γραμματεία θα αποστείλει αμέσως τις πληροφορίες αυτές σε όλα τα Μέρη.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send