logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 3176/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Δίκαιο εμπορικών δικαιοπραξιών/Αξιόγραφα-Ασφαλιστικό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΦΗ ΤΖΙΒΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 6

Διαδικασίες για πολύ επικίνδυνα σκευάσματα φυτοπροστασίας

1. Οποιοδήποτε Μέρος που είναι αναπτυσσόμενη χώρα ή χώρα με μεταβατική οικονομία το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα που προέρχονται από πολύ επικίνδυνο σκεύασμα φυτοπροστασίας υπό προϋποθέσεις χρήσης στην επικράτεια του, μπορεί να προτείνει στη Γραμματεία την ένταξη του πολύ επικίνδυνου σκευάσματος φυτοπροστασίας στον κατάλογο του Παραρτήματος ΙΙΙ. Κατά την ανάπτυξη της πρότασης, το Μέρος μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνική εμπειρία από κάθε σχετική πηγή. Η πρόταση θα περιλαμβάνει τις πληροφορίες που απαιτεί το τμήμα 1 του Παραρτήματος IV.

2. Η Γραμματεία, το ταχύτερο δυνατόν και, σε κάθε περίπτωση το αργότερο έξι μήνες μετά την παραλαβή πρότασης σύμφωνα με την παράγραφο 1, θα επαληθεύσει αν η πρόταση περιλαμβάνει τις πληροφορίες που απαιτεί το τμήμα 1 του Παραρτήματος IV. Αν η πρόταση περιλαμβάνει τις απαιτούμενες πληροφορίες, η Γραμματεία θα αποστείλει αμέσως σε όλα τα Μέρη μια περίληψη των πληροφοριών που έλαβε. Αν η πρόταση δεν περιέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες, θα ενημερώσει σχετικά το προτείνων Μέρος.

3. Η Γραμματεία θα συλλέξει τις πρόσθετες πληροφορίες που ορίζει το τμήμα 2 του Παραρτήματος IV σχετικά με την πρόταση που απεστάλη σύμφωνα με την παράγραφο 2.

4. Όταν εκπληρωθούν οι απαιτήσεις των παραγράφων 2 και 3 άνωθι όσον αφορά ένα συγκεκριμένο πολύ επικίνδυνο σκεύασμα φυτοπροστασίας, η Γραμματεία θα αποστείλει την πρόταση και τις σχετικές πληροφορίες στην Επιτροπή Ανασκόπησης Χημικών Προϊόντων.

5. Η Επιτροπή Ανασκόπησης Χημικών Προϊόντων θα μελετήσει τις πληροφορίες που περιέχονται στην πρόταση και τις πρόσθετες πληροφορίες που συλλέχθηκαν και, σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζει το τμήμα 3 του Παραρτήματος IV, θα προτείνει στη Διάσκεψη των Μερών αν το εν λόγω πολύ επικίνδυνο σκεύασμα φυτοπροστασίας πρέπει να ενταχθεί στη διαδικασία Προηγούμενης Ενημερωμένης Συγκατάθεσης και, συνεπώς, να ενταχθεί στον κατάλογο του Παραρτήματος ΙΙΙ.

Οι υποχρεώσεις διατροφής στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ & ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ