logo-print

Άρθρο 7 - Νόμος 3178/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Αυτοδύναμα Ασφαλιστικά Μέτρα

Βασίλειος Α. Χατζηϊωάννου

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΡΘΡΟ 7

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΑΞΙΩΣΕΙΣ

1. Το νομικό καθεστώς του προσωπικού του Κροατικού Μέρους ενώ ευρίσκεται στην Ελλάδα για τους σκοπούς της παρούσας Συμφωνίας θα διέπεται από τις διατάξεις της PfP, SOFA (Συμφωνία μεταξύ των Κρατών Μερών του Βορειοατλαντικού Συμφώνου και των Λοιπών Κρατών τα οποία Συμμετέχουν στην Σύμπραξη για την Ειρήνη αναφορικά με το Καθεστώς των Δυνάμεων τους, η οποία έχει υπογραφεί στις Βρυξέλες την 19η Ιουνίου 1995). Το ίδιο εφαρμόζεται και για θέματα αξιώσεων.

2. Ο Διοικητής του Κέντρου έχει την εξουσία να εκδίδει διαταγές, αναφορικά με την λειτουργία του Κέντρου, προς όλους τους κατωτέρους του καθώς και προς όλους τους εκπαιδευόμενους. Το Κροατικό προσωπικό πρέπει να υπακούει τις διαταγές αυτές, εφόσον αυτές δεν έρχονται σε αντίθεση με την εθνική τους νομοθεσία και κανονισμούς.

3. Η Ιεραρχία Διοικήσεως και η πειθαρχία εντός εκάστου εθνικού τμήματος καθορίζονται σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς της χώρας προέλευσης.

4. Η επίσημη αλληλογραφία του Κέντρου με την Δημοκρατία της Κροατίας θα διεξάγεται μέσω της καθορισμένης Διεύθυνσης οτου Υπουργείου Άμυνας της Δημοκρατίας της Κροατίας.

Η υποστήριξή της κατηγορίας υπό το πρίσμα του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΔΕΛΗ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εργατικό Δίκαιο - Ατομικές εργασιακές σχέσεις - Ε έκδοση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ

send