logo-print

Άρθρο 13 - Νόμος 3196/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
Ένδικα Μέσα και Ανακοπές - Β έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Άρθρο 13 Θέσεις και καθήκοντα κατά βαθμό

Στον Οργανισμό του Υπουργείου Εξωτερικών προστίθεται άρθρο 94Β ως εξής:

"Άρθρο 94Β Θέσεις και καθήκοντα κατά βαθμό

1. Το προσωπικό του κλάδου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων όταν υπηρετεί στην Ελλάδα τοποθετείται ιδίως στη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας και τις υπαγόμενες σε αυτήν υπηρεσίες, διευθύνσεις και περιφερειακές υπηρεσίες, στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας, στα διπλωματικά γραφεία του Υπουργού, του Αναπληρωτή Υπουργού και των Υφυπουργών Εξωτερικών, στα Γραφεία όλων των Γενικών Γραμματέων του ίδιου Υπουργείου.

Πέραν των ανωτέρω, οι υπάλληλοι του κλάδου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων μπορεί να ασκούν διευθυντικά καθήκοντα στις διευθύνσεις διεθνών οικονομικών σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών και στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας. Στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας διευθυντικά καθήκοντα μπορεί να ασκούν και οι υπάλληλοι του κλάδου Εμπειρογνωμόνων.

2. Το προσωπικό του κλάδου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων, όταν υπηρετεί στο εξωτερικό, τοποθετείται σε θέσεις αντίστοιχες του βαθμού του, ως ακολούθως:

α. Γενικός Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α' και Β': Προϊστάμενος Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ή Γενικός Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων σε πρεσβεία ή μόνιμη αντιπροσωπεία, στην οποία δεν λειτουργεί Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και υφίστανται αντίστοιχες οργανικές θέσεις.

β. Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α' και Β': Προϊστάμενος Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ή Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων σε Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ή Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων σε πρεσβεία ή μόνιμη αντιπροσωπεία, στην οποία δεν λειτουργεί Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και υφίσταται αντίστοιχη οργανική θέση.

γ. Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α', Β' και Γ': Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων σε Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων ή Γραμματέας Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων σε πρεσβεία, μόνιμη αντιπροσωπεία ή γενικό προξενείο, όπου δεν λειτουργεί Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και υφίσταται αντίστοιχη οργανική θέση."

Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Tα πρόδηλα σφάλματα στο κτηματολογικό δίκαιο Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 20

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΑΣ