logo-print

Άρθρο 14 - Νόμος 3196/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Η υποστήριξή της κατηγορίας υπό το πρίσμα του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΔΕΛΗ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σύχρονα και κρίσιμα θέματα της συνταγματικής νομολογίας του ελεγκτικού συνεδρίου

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 14 Ειδικά προσόντα διορισμού

Στον Οργανισμό του Υπουργείου Εξωτερικών προστίθεται άρθρο 94Γ ως εξής:

"Άρθρο 94Γ Ειδικά προσόντα διορισμού - Μονιμοποίηση

1. Στον κλάδο υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων διορίζονται απόφοιτοι του Τμήματος Υπαλλήλων Οικονομικών Υποθέσεων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, κατά τα οριζόμενα στο Ν. 1388/1983. Απαραίτητο προσόν για την εισαγωγή στο Τμήμα Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης είναι η άριστη γνώση, διαπιστούμενη με εξέταση, της αγγλικής γλώσσας, καθώς και της γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

2. Το Υπουργείο Εξωτερικών καθορίζει και γνωστοποιεί κάθε έτος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης τις ανάγκες του σε απόφοιτους του Τμήματος Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων αυτής.

3. Ο χρόνος φοίτησης των σπουδαστών του Τμήματος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης θεωρείται κατά τις κείμενες διατάξεις περί Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης ως χρόνος δοκιμαστικής υπηρεσίας και δεν απαιτείται για τη μονιμοποίηση απόφαση του υπηρεσιακού συμβουλίου.

4. Οι διοριζόμενοι ως Ακόλουθοι Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων τοποθετούνται μετά την αποφοίτησή τους από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης στην Κεντρική Υπηρεσία και παραμένουν σε αυτήν για διάστημα τουλάχιστον ενός (1) έτους."

Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο - 6η έκδοση
Ασφαλιστικά μέτρα και ακίνητα Δημοσιεύματα ΕπαΚ Νο 6
send