logo-print

Άρθρο 49 - Κοινή Υπουργική Απόφαση Φ. 400/34/292616/Σ4753 - Τελικές - μεταβατικές διατάξεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

06/09/2016

Κωδικοποιημένο
Αναπροσαρμογή επιχειρηματικών πιστωτικών συμβάσεων λόγω της οικονομικής κρίσης - Συμβολές Αστικού Νο 6

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑΤΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1. Με αποφάσεις των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, καθορίζονται οι αναγκαίες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών για την υγειονομική περίθαλψη των τελούντων στις άδειες των άρθρων 25, 26, 27, 28 και 29 παρ. 4, καθώς και της ενημέρωσης των αρμοδίων Υπηρεσιών για τη συνέχιση παροχής υγειονομικής περίθαλψης στους δικαιούχους.

2. Με αποφάσεις των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων των ΕΔ, καθορίζονται οι λοιπές αναγκαίες λεπτομέρειες για την εφαρμογή των άρθρων 1 έως και 27 και 44 έως και 48 της παρούσας απόφασης.

3. Διοικητικές και ερμηνευτικές οδηγίες για την εφαρμογή των άρθρων 28 έως και 43 της απόφασης αυτής εκδίδονται εφόσον απαιτηθούν, από τη Διεύθυνση Β4 (Διεύθυνση Νομικού Σώματος) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

4. Όπου για τη χορήγηση των αδειών της παρούσας, προβλέπεται η κατάθεση εγγράφων που περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ιδίως ιατρικής φύσεως, η τήρηση και η διακίνησή τους γίνεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του Ν. 2472/1997.

5. Διοικητικές και ερμηνευτικές οδηγίες για την εφαρμογή των άρθρων 28 έως και 43 της απόφασης αυτής εκδίδονται εφόσον απαιτηθούν, από τη Διεύθυνση Β4 (Διεύθυνση Νομικού Σώματος) του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

6. Άδειες απουσίας, οι οποίες χορηγήθηκαν στο στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και δεν έχουν λήξει κατά την ημερομηνία έναρξης ισχύος τηςπαρούσας απόφασης, εξακολουθούν να διέπονται από τις διατάξεις που ίσχυαν κατά το χρόνο χορήγησής τους.

7. Αναφορές για χορήγηση άδειας, οι οποίες υποβάλλονται έως την 31η Αυγούστου 2016 και για τις οποίες η Διοίκηση δεν έχει εκδώσει πράξη έως την έναρξη ισχύος της παρούσας, διέπονται από τις διατάξεις που ίσχυαν κατά το χρόνο υποβολής τους.

8. Τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά για την χορήγηση αδειών καθορίζονται με απόφαση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση
Η προσημείωση υποθήκης Μετά τους ν. 4842/2021 και 4871/2021

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ