logo-print

Άρθρο 58 - Νόμος 4414/2016 - Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

09/08/2016

Υπό κωδικοποίηση
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012

1. Ο οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος του Οργανισμού ενεργείται με τη διαδικασία που ορίζεται από τις κείμενες διατάξεις περί Σώματος Ορκωτών Λογιστών.

2. Το διαχειριστικό έτος του Οργανισμού συμπίπτει με το ημερολογιακό έτος. Το πρώτο διαχειριστικό έτος αρχίζει από την ημέρα δημοσίευσης του παρόντος νόμου και λήγει την 31η Δεκεμβρίου του επομένου έτους.

3. Οι ορκωτοί λογιστές που ασκούν τον τακτικό έλεγχο υποβάλλουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης μέχρι το τέλος Ιουνίου κάθε έτους έκθεση για τη διαχείριση και τον απολογισμό του διαχειριστικού έτους που έληξε. Οι εκθέσεις υποβάλλονται από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης, στον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στον Υπουργό Οικονομικών.

4. Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ο Υπουργός Οικονομικών δύνανται να ζητούν οποτεδήποτε έκτακτο έλεγχο της οικονομικής διαχείρισης του Φορέα Διαχείρισης.

Εργατικό Δίκαιο - Ατομικές εργασιακές σχέσεις - Ε έκδοση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ

Η αστική ευθύνη του οδικού μεταφορέα κατά τη CMR