logo-print

Υποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Αθηνών για φοιτητές Νομικής

Χορήγηση υποτροφιών του Sasakawa Young Leader Fellowship Funds (SYLFF)

20/10/2016

16/11/2017

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Το δικαίωμα υπαναχώρησης στην Πνευματική Ιδιοκτησία - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 13 21

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017,  τη χορήγηση οκτώ υποτροφιών, κάθε μία ύψους 6.250 δολαρίων, σε φοιτητές μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες.

Εκτός από τη χορήγηση της υποτροφίας, οι φοιτητές που θα επιλεγούν αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής σε μία σειρά από δραστηριότητες και προγράμματα που προσφέρει το SYLFF.

Ειδικότερα, όσοι υπότροφοι SYLFF του Ε.Κ.Π.Α. εκπονούν διδακτορική διατριβή έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα SYLFF Research Abroad (SRA), το οποίο παρέχει ποσό έως 5.000 δολάρια, προκειμένου να μεταβούν σε οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού για τους σκοπούς της έρευνάς τους.

Επίσης, υπότροφοι  SYLFF μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα SYLFF Leadership Initiatives (SLI), το οποίο παρέχει ποσό έως 10.000 δολάρια για την εκπόνηση έργων κοινωνικού σκοπού ή τη διοργάνωση φόρουμ, συνεδρίων ή σεμιναρίων πάνω σε κοινωνικά ζητήματα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ενοχικό Δίκαιο Ειδικό Μέρος
Ιδιωτικό Ασφαλιστικό Δίκαιο Ζ έκδοση