logo-print

Άρθρο 2 - Προεδρικό Διάταγμα 123/2016 - Ανασύσταση Υπουργείου Τουρισμού

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

04/11/2016

Κωδικοποιημένο
Σύχρονα και κρίσιμα θέματα της συνταγματικής νομολογίας του ελεγκτικού συνεδρίου

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Ανασυνιστάται το Υπουργείο Τουρισμού που είχε συγχωνευθεί με την παρ. 1 του άρθρου 2 του Π.δ. 24/ 2015 με τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Ναυτιλίας και Αιγαίου και Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων σε Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, το οποίο εν συνεχεία με την παρ. 1 του άρθρου 2 του Π.δ. 70/2015 μετονομάστηκε σε Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Στο ανασυνιστώμενο υπουργείο μεταφέρονται από το πρώην Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού το σύνολο των αρμοδιοτήτων, υπηρεσιών, θέσεων και προσωπικού του συγχωνευθέντος με το Π.δ. 24/2015 Υπουργείου Τουρισμού.

2. Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού μετονομάζεσαι σε Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

3. Όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται ο Υπουργός ή Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού σε θέματα αρμοδιότητας του ανασυνιστώμενου Υπουργείου Τουρισμού νοείται εφεξής ο Υπουργός Τουρισμού. Σε κάθε άλλη περίπτωση, όπου στην κείμενη νομοθεσία αναφέρεται ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού νοείται εφεξής ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

4. Έως τη συγκρότηση των υπηρεσιακών και πειθαρχικών συμβουλίων του Υπουργείου Τουρισμού, το προσωπικό του ανασυνιστώμενου Υπουργείου εξακολουθεί να υπάγεται στα υπηρεσιακά και πειθαρχικά συμβούλια στα οποία υπαγόταν μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος.

5. Οι δαπάνες λειτουργίας των υπηρεσιών που εντάσσονται στο ανασυνιστώμενο Υπουργείο Τουρισμού εξακολουθούν να βαρύνουν έως τις 31.12.2016 τον προϋπολογισμό που έχει εγκριθεί για το πρώην Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, οι πιστώσεις του οποίου μεταφέρονται στο Υπουργείο Τουρισμού κατά το μέρος που αφορούν τις υπηρεσίες που εντάσσονται σε αυτό.

Διεθνής Εμπορική Διαιτησία Τόμος ΙΙ
Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ