logo-print

17 θέσεις εξωτερικών συνεργατών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Νομικής Σχολής ΑΠΘ

Για κατόχους πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου Νομικής, υποψήφιους διδάκτορες ή διδάκτορες Νομικής

19/01/2017

16/11/2017

Πολιτική Δικονομία ΙΙΙ - Β έκδοση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

Η επιμέλεια του παιδιού κατά τον Αστικό Κώδικα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. καλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος κατόχους πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου Νομικής, υποψήφιους διδάκτορες ή διδάκτορες Νομικής αναφορικά με: μέχρι δεκαεπτά (17) θέσεις εξωτερικών συνεργατών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών για την προετοιμασία και την υποστήριξη της οργάνωσης και προβολής του 3ου ετήσιου συνεδρίου των μεταπτυχιακών φοιτητών της Σχολής με θέμα «Μορφές εξαιρετικού δικαίου (όπως κατάσταση ανάγκης, κατεπείγουσες περιστάσεις, αυτοδικία, ανωτέρα βία)».

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ, στις 19-20 Μαΐου 2017.

Η σύμβαση θα είναι 3μηνης διάρκειας (μέσα Φεβρουαρίου-μέσα Μαΐου) και θα αφορά την παροχή του προαναφερόμενου έργου στα ακόλουθα γνωστικά αντικείμενα:

1. Κατεύθυνση Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου (μέχρι 4 άτομα)

2. Κατεύθυνση Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης (μέχρι 3 άτομα)

3. Κατεύθυνση Διεθνών Σπουδών (μέχρι 2 άτομα)

4. Κατεύθυνση Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (μέχρι 3 άτομα)

5.Κατεύθυνση Ιστορίας, φιλοσοφίας και κοινωνιολογίας του δικαίου (μέχρι 2 άτομα)

6. Κατεύθυνση Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών (μέχρι 3 άτομα)

Το ακαθάριστο ποσό της αποζημίωσης που θα καταβληθεί στους εξωτερικούς συνεργάτες κάθε κατεύθυνσης ανέρχεται συνολικά σε 1.000 ευρώ, επιμεριζόμενο στους υποψηφίους που θα επιλεγούν.

Απαραίτητο προσόν για την υποβολή υποψηφιότητας και για τα δύο έργα είναι η κατοχή πτυχίου Νομικής και μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο των επιμέρους κατευθύνσεων του ΠΜΣ, για το οποίο καθένας υποψήφιος θα δηλώσει το ενδιαφέρον του. Συνεκτιμώμενα κριτήρια για την επιλογή: α) δημοσιεύσεις, β) πιστοποιημένη γνώση ξένων γλωσσών, και γ) γνώση χειρισμού προγραμμάτων η/υ.

Η επιλογή θα γίνει από τον Κοσμητεία της Νομικής Σχολής, μετά από εισήγηση των αντίστοιχων Τομέων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής από 9.1.2017 μέχρι 20.1.2017, συνοδευόμενη από τα ακόλουθα:

1. Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα.

2. Αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών.

Αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Πανεπιστήμια του εξωτερικού θα πρέπει να φέρουν τις νόμιμες θεωρήσεις και να συνοδεύονται από απόφαση ισοτιμίας από την αρμόδια αρχή.

3. Πιστοποιητικά/Βεβαιώσεις σχετικά με την κτήση προσόντων που ανάγονται στα κριτήρια επιλογής.

4. Αντίγραφα δημοσιεύσεων

Η κατάθεση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει απευθείας στη Γραμματεία της Νομικής Σχολής κατά τις ώρες 11:30-13:00 ή ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή (με ευανάγνωστη ημερομηνία και σφραγίδα), με ευθύνη του υποψηφίου/αποστολέα.

Σε περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστείλουν και ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: info@law.auth.gr ενημερώνοντας για το γνωστικό αντικείμενο της κατεύθυνσης, για το οποίο απέστειλαν τα/χκώς τα δικαιολογητικά.

Αναλυτικές πληροφορίες στο law.auth.gr

Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Πολιτική Δικονομία Ε έκδοση