logo-print

ΔΣΑ: Δυνατότητα εξόφλησης εισφορών Ε.Φ.Κ.Α. μέσω κάρτας σε 24 άτοκες δόσεις

H εφαρμογή θα ενεργοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου 2017

08/02/2017

16/11/2017

Συλλογικό εργατικό δίκαιο - 3η έκδοση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ιδιωτικό Ασφαλιστικό Δίκαιο Ζ έκδοση

Τη δυνατότητα εξόφλησης ασφαλιστικών εισφορών Ε.Φ.Κ.Α. με χρέωση πιστωτικής κάρτας της Τράπεζας Πειραιώς, σε 24 άτοκες δόσεις, ανακοίνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

H εφαρμογή που αφορά στη δυνατότητα των δικηγόρων/μελών Δ.Σ.Α. να εξοφλούν τις ασφαλιστικές τους εισφορές προς τον Ε.Φ.Κ.Α. με χρέωση της πιστωτικής τους κάρτας (έκδοσης Τράπεζας Πειραιώς) με άτοκες δόσεις,  θα ενεργοποιηθεί στις  10  Φεβρουαρίου 2017.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι/μέλη Δ.Σ.Α.  θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή  μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής Winbank στο πεδίο επιλογής  «Πληρωμές – Ασφαλιστικά Ταμεία – ΕΦΚΑ / Μη Μισθωτοί», πληκτρολογώντας ονοματεπώνυμο,  ποσό  και τον «Κωδικό Πληρωμής»  που τους έχει χορηγηθεί από τον Ε.Φ.Κ.Α.  Κατά την καταχώρηση των πληρωμών αυτών  θα δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν μέχρι  και 24 άτοκες δόσεις,  με χρέωση της πιστωτικής κάρτας τους (Visa ή MasterCard) έκδοσης Τράπεζας Πειραιώς.

Η ως άνω δυνατότητα  εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών Ε.Φ.Κ.Α. με άτοκες δόσεις θα παρέχεται επίσης μέσω της υπηρεσίας Winbank Phone Banking.

Επισημαίνεται ότι όσοι από τους ενδιαφερόμενους δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στη Winbank, μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε  από τα καταστήματα της Τράπεζας για να αιτηθούν κωδικούς πρόσβασης Winbank,  καθώς και να λάβουν οδηγίες για τη σύνδεση  τους στην υπηρεσία Winbank Phone Banking.

Για την αύξηση του ορίου σε υφιστάμενη πιστωτική κάρτα ή έκδοση νέας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετικό αίτημα σε οποιοδήποτε  από τα καταστήματα της Τράπεζας. Όλα τα αιτήματα θα αξιολογούνται με βάση την εκάστοτε ισχύουσα διαδικασία και πιστωτική πολιτική της Τράπεζας Πειραιώς.

Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ