logo-print

Άρθρο 2 - Προεδρικό Διάταγμα 13/2017

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

03/03/2017

Κωδικοποιημένο
Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση

Στο άρθρο 19 του π.δ. 170/1996 όπως ισχύει, προστίθεται παράγραφος 6γ ως ακολούθως:

«6γ. Αν εξακολουθούν και πάλι να υφίστανται κενές θέσεις, αυτές καλύπτονται από τον πίνακα μεταθέσεων, κατά σειρά αρχαιότητας, από υπαλλήλους των Υπηρεσιών που έχουν υπεράριθμους υπαλλήλους. Ειδικότερα, καλούνται, κατά βαθμό και κατηγορία, ισάριθμοι με τις κενές οργανικές θέσεις υπάλληλοι των ανωτέρω Υπηρεσιών, οι οποίοι εντάσσονται κατά σειρά στις παρακάτω οικογενειακές καταστάσεις: άγαμοι, έγγαμοι, γονέας με ένα ανήλικο παιδί, γονέας με δύο ανήλικα παιδιά. Μεταξύ υπαλλήλων οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια οικογενειακή κατάσταση καλούνται οι νεώτεροι κατά αρχαιότητα από τον πίνακα μεταθέσεων, οι οποίοι δηλώνουν υποχρεωτικά την Υπηρεσία στην οποία επιθυμούν να καλύψουν κενή οργανική θέση. Με βάση τις δηλώσεις αυτές οι υπάλληλοι μετατίθενται στις Υπηρεσίες που έχουν δηλώσει.

Αν για κάποιες Υπηρεσίες υπάρχουν περισσότερες δηλώσεις υπαλλήλων από τις κενές οργανικές θέσεις που πρόκειται να καλυφθούν σ’ αυτήν, τότε μετατίθενται οι αρχαιότεροι κατά σειρά αποφοίτησης, οι δε λοιποί μετατίθενται σύμφωνα με τις υπηρεσιακές ανάγκες σε άλλη Υπηρεσία από αυτές που οι κενές τους θέσεις πρόκειται να πληρωθούν με την ως άνω διαδικασία.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν Υπηρεσίες με υπεράριθμους υπαλλήλους ή αυτοί δεν επαρκούν για την κάλυψη των κενών θέσεων, καλούνται οι νεώτεροι κατά αρχαιότητα, σύμφωνα με τα ως άνω κριτήρια.

Οι υπάλληλοι που θα μετατεθούν για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων των νεοϊδρυθεισών Υπηρεσιών και των υφιστάμενων Υπηρεσιών αεροδρομίων εξαιρούνται της διαδικασίας των τακτικών μεταθέσεων του παρόντος κανονισμού για τρία (3) έτη. Μετά την παρέλευση του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, δύνανται να μετατεθούν στην πόλη συμφερόντων τους, ανεξαρτήτως ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων, εφόσον το επιθυμούν και οι υπηρεσιακές ανάγκες της υπηρεσίας από την οποία αποχωρούν το επιτρέπουν».

Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δασικό Δίκαιο & Εθνικό Κτηματολόγιο Β έκδοση

ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΥ Δ.

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ