logo-print

Στυλιανή Μπακαμήτσου - Χρονοπούλου

Δικηγορικός Σύλλογος
Αθηνών
Δικαίωμα Παράστασης
παρ' Εφέταις
Περιγραφή

Απόφοιτη της Νομικής Σχολής Θράκης με βαθμό «Λίαν Καλώς», η Στυλιανή Κ. Μπακαμήτσου δραστηριοποιείται ήδη από το 2015 στον τομέα του Αστικού Δικαίου, με ειδίκευση στους τομείς του οικογενειακού, κληρονομικούτραπεζικούσυνταξιοδοτικού δικαίου καθώς και της αγοραπωλησίας ακινήτων. Ομιλεί αγγλικά και γερμανικά, ενώ διαθέτει και πιστοποιημένες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Με βασικές της αρχές την ειλικρίνεια και την ευθύτητα στις σχέσεις της με τον πελάτη, ασκεί μάχιμη δικηγορία με καθημερινή παρουσία στα Δικαστήρια των Αθηνών αλλά και ολόκληρης της χώρας, έχοντας χειριστεί επιτυχώς σημαντικό όγκο υποθέσεων των πελατών της σε όλο το φάσμα του αστικού δικαίου, επιτυγχάνοντας την έκδοση θετικών δικαστικών αποφάσεων πανελλαδικώς.

Διαθέτει εμπειρία σε υποθέσεις που απαιτούν εξειδίκευση, λεπτό χειρισμό, αλλά κυρίως γνώσεις και μεθοδικότητα, στοιχεία που η ίδια διαθέτει κατά γενική ομολογία των εντολέων της.

Παράλληλα δραστηριοποιείται με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Αγοραπωλησίας Ακινήτων, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο τίτλων ιδιοκτησίας (προ της αγοράς αλλά και την ημέρα υπογραφής του συμβολαίου), τη σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού σε περίπτωση προκαταβολής, την παράσταση ενώπιον συμβολαιογράφου κατά την υπογραφή του συμβολαίου, τη μεταγραφή στο αρμόδιο υποθηκοφυλακείο ή κτηματολογικό γραφείο και κάθε άλλη διαδικασία για την απόκτηση ενός ακινήτου χωρίς ελαττώματα από τον πελάτη. Συνεργάζεται με έμπειρους συμβολαιογράφους και μηχανικούς, δημιουργώντας έτσι μία πλήρως καταρτισμένη και ολοκληρωμένη ομάδα, ώστε η μεταβίβαση του ακινήτου να γίνει χωρίς κανένα κόπο για τους εντολείς της, αλλά με τη συνέπεια, την ορθότητα και τον επαγγελματισμό που απαιτείται.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vlc-law.gr

Προπτυχιακές Σπουδές
Νομική Σχολή Θράκης
Γλώσσες
Επικοινωνία
Κυρίλλου Λουκάρεως 23
11475 Αθήνα
Αποστολή Μηνύματος
Σεμινάριο: Το δίκαιο της πώλησης κατά τον ΑΚ και την CISG
Κώδικας Ποινικής Δικονομίας -Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - Τόμος Ι - Β έκδοση

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

send