logo-print

Άρθρο 7 - Προεδρικό Διάταγμα 28/2017 - Υποχρεώσεις του επενδυτή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

07/04/2017

Κωδικοποιημένο
Σύχρονα και κρίσιμα θέματα της συνταγματικής νομολογίας του ελεγκτικού συνεδρίου

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η Εταιρεία υποχρεούται:

1. Nα εισαγάγει τα κεφάλαια εξωτερικού για την υλοποίηση της εγκρινόμενης επένδυσης όπως ορίζεται στο άρθρο 1 του παρόντος προεδρικού διατάγματος.

Σε περίπτωση που ποσοστό μεγαλύτερο του 20% των κεφαλαίων εξωτερικού του άρθρου 1 του παρόντος προεδρικού διατάγματος δεν εισαχθεί σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης Παραχώρησης ή χρησιμοποιηθεί για σκοπό διάφορο της εγκρινόμενης επένδυσης, η χορηγούμενη με το παρόν Προεδρικό Διάταγμα έγκριση θεωρείται ως ουδέποτε χορηγηθείσα και τα εισαχθέντα κεφάλαια εξωτερικού στερούνται της προστασίας και των προνομίων του νομοθετικού διατάγματος 2687/1953.

2. Σε περίπτωση που διατηρεί τραπεζικούς λογαριασμούς σε ξένο νόμισμα είτε σε ελληνικά είτε σε αλλοδαπά πιστωτικά ιδρύματα για τη διενέργεια πάσης φύσεως πληρωμών σε σχέση με την υλοποίηση της επένδυσης, να υποβάλλει στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης βεβαιώσεις των άνω πιστωτικών ιδρυμάτων που αποδεικνύουν την κατάθεση του εν λόγω ξένου νομίσματος και τον σκοπό της εν λόγω κατάθεσης -επίσης υποχρεούται να υποβάλλει προς το ανωτέρω Υπουργείο επικυρωμένα αποσπάσματα των λογιστικών της βιβλίων από τα οποία να φαίνεται η σχετική εγγραφή της κατάθεσης του ξένου νομίσματος.

3. Να καταθέτει στο Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης επικυρωμένα αντίγραφα των δανειακών συμβάσεων που περιγράφονται στο άρθρο 1 παρ. 2(β) του παρόντος προεδρικού διατάγματος για την υλοποίηση της εγκρινόμενης επένδυσης, καθώς και τυχόν ουσιώδεις τροποποιήσεις στις συμβάσεις αυτές ή/ και τυχόν νέες συμβάσεις αναχρηματοδότησης που σχετίζονται με τις ανωτέρω δανειακές συμβάσεις.

4. Να αποκτήσει όλες τις επιμέρους ή ειδικές άδειες που απαιτούνται από τη Σύμβαση Παραχώρησης ή βάσει οιουδήποτε άλλου εφαρμοστέου νόμου, σύμφωνα με τους όρους της Σύμβασης Παραχώρησης.

Ο ρατσιστικός λόγος μίσους ως μορφή του ρατσιστικού εγκλήματος

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΣΚΑΛΗΣ

Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ