logo-print

Άρθρο 7 - Κοινή Υπουργική Απόφαση 8592/17.5.2017 - Μεταβολή Γνωστοποίησης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

19/05/2017

Κωδικοποιημένο
Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Αν πρόκειται να μεταβληθούν για οποιονδήποτε λόγο τα στοιχεία τα οποία έχουν γνωστοποιηθεί ο φορέας υποχρεούται σε προηγουμένη γνωστοποίηση της μεταβολής προς την αρμόδια υπηρεσία τουρισμού, ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος που υποστηρίζει τη διαδικασία.

Μετά την ολοκλήρωση της γνωστοποίησης της μεταβολής ο φορέας λαμβάνει αντίγραφο αποδεικτικού μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, το οποίο τηρεί στο φάκελό του.

Η αρμόδια υπηρεσία τουρισμού στη συνέχεια κοινοποιεί τη γνωστοποίηση της μεταβολής των στοιχείων, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών στις αρμόδιες αρχές της παρ. 3 του άρθρου 4 προκειμένου αυτές να λάβουν γνώση της μεταβολής και να δύνανται να ασκούν τους κατά νόμο προβλεπόμενους ελέγχους.

2. Σε περίπτωση αλλαγής φορέα δραστηριότητας σύμφωνα με το άρθρο 9 του ν. 4442/2016, ο παλαιός και ο νέος φορέας της δραστηριότητας προβαίνουν αυτοτελώς ο καθένας σε γνωστοποίηση της μεταβολής εντός δέκα (10) ημερών από την αλλαγή, ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος.

Η γνωστοποίηση αφορά μόνο τις πληροφορίες σχετικά με τον φορέα της δραστηριότητας. Πιστοποιητικά και εγκρίσεις που έχουν εκδοθεί στο όνομα του παλαιού φορέα, εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι τη λήξη τους και δεν συμπληρώνονται εκ νέου στο παράρτημα της γνωστοποίησης.

Μετά την ολοκλήρωση της γνωστοποίησης της μεταβολής ο νέος και ο παλαιός φορέας λαμβάνουν αντίγραφο αποδεικτικού μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος, το οποίο τηρείται στο φάκελο του νέου φορέα.

Η αρμόδια υπηρεσία τουρισμού στη συνέχεια κοινοποιεί τη γνωστοποίηση των στοιχείων του νέου φορέα, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών στις αρμόδιες αρχές της παρ. 3 του άρθρου 4 προκειμένου αυτές να λάβουν γνώση περί της μεταβολής και να δύνανται να ασκούν τους κατά νόμο προβλεπόμενους ελέγχους.

3. Αν πρόκειται να μεταβληθεί ο τόπος άσκησης της οικονομικής δραστηριότητας, ο φορέας υποβάλει νέα γνωστοποίηση, πριν από τη μεταβολή. Η υποβολή της γνωστοποίησης γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 4 και με καταβολή του σχετικού παραβόλου.

4. Σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας του τουριστικού καταλύματος, ο φορέας υποβάλλει προηγουμένως γνωστοποίηση της διακοπής προς την αρμόδια υπηρεσία τουρισμού, ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος που υποστηρίζει τη διαδικασία.

Μετά την ολοκλήρωση της ακύρωσης της γνωστοποίησης ο φορέας λαμβάνει αντίγραφο αποδεικτικού μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος.

Η αρμόδια υπηρεσία τουρισμού στη συνέχεια διαβιβάζει τη γνωστοποίηση διακοπής λειτουργίας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών στις αρμόδιες αρχές της παρ. 3 του άρθρου 4 προκειμένου αυτές να λάβουν γνώση περί της διακοπής της λειτουργίας του τουριστικού καταλύματος.

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως Ι - Γενικό Μέρος Γ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

send