logo-print

Πρώτη θέση για την Δ' ομάδα της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών στο Themis Competition 2017

Η ελληνική ομάδα συμμετείχε στο διαγωνισμό με εργασία με θέμα "H Δικαστική Δεοντολογία: Η επιρροή της στην ιδιωτική ζωή των δικαστών"

07/07/2017

16/11/2017

Εγχειρίδιο Πολιτικής Δικονομίας - 4η έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ​

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

Η παραγραφή των εγκλημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Στον Semi‐Final D που ήδη διενεργήθηκε στη Βουδαπέστη από τις 3 έως τις 6/72017 και στην κατηγορία “Judicial Ethics and Professional Conduct”, διαγωνίστηκαν οι: Αρχοντία Βρέττα, Χρήστος Μακρής και Φωτεινή Σαραντοπούλου, σπουδαστές της ΚΒ΄ εκπαιδευτικής σειράς, στην κατεύθυνση της Διοικητικής Δικαιοσύνης, με την καθοδήγηση του κ. Σπυρίδωνα Βλαχόπουλου. Καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στην αγγλική γλώσσα και περιελάμβανε την σύνταξη γραπτής εργασίας σε θέμα που επιλέγεται από την ομάδα που συμμετέχει, την παρουσίαση της εργασίας και την υποστήριξή της στο πλαίσιο συζήτησης που ακολουθεί.

Η Ελληνική Ομάδα συμμετείχε στο διαγωνισμό με εργασία με θέμα "Judicial Ethics: Reflecting on their influence on Judges΄ private life" - "H Δικαστική Δεοντολογία: Η επιρροή της στην ιδιωτική ζωή των δικαστών".

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος 10 ομάδες από 10 χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία και Ρουμανία ).

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ελληνική ομάδα, οποία θα μετάσχει στον τελικό που θα γίνει το φθινόπωρο στο Βουκουρέστι.

Πηγή: esdi.gr

Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send