logo-print

Άρθρο 5 - Προεδρικό Διάταγμα 86/2017 - Γενικές Αρχές Εκπαίδευσης Διαίρεση του Κύκλου Σπουδών κατά Τομείς

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

11/08/2017

Κωδικοποιημένο
Επίτομο Εργατικό Δίκαιο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ / ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1. Η εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού στα ΣΔΙΕΠΝ και ΣΔΙΕΠΝ (Ε) υλοποιείται σύμφωνα με τους αντίστοιχους Κανονισμούς Εκπαίδευσης (ΚΕ), καθώς και τις ειδικές οδηγίες και κατευθύνσεις του ΓΕΝ. Τα αντικείμενα εκπαίδευσης κατανέμονται στους ακόλουθους τομείς κατά σχολεία: α. Σχολείο Διοίκησης και Επιτελών Πολεμικού Ναυτικού:

(1) Τομέας «Α»: Διοικητική Εκπαίδευση (Ηγεσία - Διοίκηση - Διευθυντική - Λήψη Αποφάσεων).

(2) Τομέας «Β»: Επιτελική Εκπαίδευση (Επιχειρησιακή Τέχνη και Σχεδίαση στο ΠΝ - Θέματα Εθνικής Ασφάλειας και Αμυντικού Σχεδιασμού - Αρχές Διεθνούς, Ευρωπαϊκού και Εσωτερικού Δίκαιου).

(3) Τομέας «Γ»: Ναυτική Ισχύς και Στρατηγική - Θέματα Διεθνών Σχέσεων - Διαχείριση Κρίσεων.

(4) Τομέας «Δ»: Νέες Τεχνολογικές Εξελίξεις - Θέματα Ειδικού Ενδιαφέροντος ΠΝ. Επιπλέον των ανωτέρω τομέων θεωρητικής εκπαίδευσης οι σπουδαστές δύναται να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές/επιμορφωτικές επισκέψεις καθώς και σε επιτελικό ταξίδι.

β. Σχολείο Διοίκησης και Επιτελών Αξιωματικών Ειδικοτήτων (Ε) Πολεμικού Ναυτικού:

(1) Τομέας «Α»: Διοικητική Εκπαίδευση (Ηγεσία - Διοίκηση - Διευθυντική - Λήψη Αποφάσεων).

(2) Τομέας «Β»: Επιτελική Εκπαίδευση (Θέματα Εθνικής Ασφάλειας και Αμυντικού Σχεδιασμού - Αρχές Διεθνούς, Ευρωπαϊκού και Εσωτερικού Δίκαιου - Ειδικά Θέματα Επιτελικής Επιμόρφωσης / Ενημέρωσης).

(3) Τομέας «Γ»: Αρχές Ναυτικής Ισχύος και Στρατηγικής - Θέματα Διεθνών Σχέσεων.

(4) Τομέας «Δ»: Νέες Τεχνολογικές Εξελίξεις - Θέματα Ειδικού Ενδιαφέροντος ΠΝ.

Επιπλέον των ανωτέρω τομέων θεωρητικής εκπαιδεύσεως οι σπουδαστές δύναται να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές/επιμορφωτικές επισκέψεις.

2. Στα αντικείμενα διδασκαλίας των Τομέων Σπουδών των Σχολείων της ΣΔΕΠΝ, κατόπιν έγκρισης του ΓΕΝ, δύνανται να περιλαμβάνονται και άλλα αντικείμενα ή τομείς ανάλογα με τις εξελίξεις σε θέματα ενδιαφέροντος της ΣΔΕΠΝ.

3. Οι Αξιωματικοί που φοιτούν κάθε φορά στο ΣΔΙΕΠΝ και στο ΣΔΙΕΠΝ (Ε) αποτελούν εκπαιδευτικές σειρές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από:

α. Την ένδειξη ΣΔΙΕΠΝ ή ΣΔΙΕΠΝ (Ε).

β. Έναν αριθμό που είναι ο αύξων αριθμός του αντίστοιχου σχολείου, αρχής γενομένης από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου σχολείου.

γ. Το έτος έναρξης της εκπαιδευτικής περιόδου (π.χ. ΣΔΙΕΠΝ 1/03 ή ΣΔΙΕΠΝ (Ε) 1/12).

4. Εκπαιδευτικές δραστηριότητες κοινού ενδιαφέροντος για τα δύο Σχολεία, δύνανται κατά την κρίση του Διοικητού της ΣΔΕΠΝ, να πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή του συνόλου των Σπουδαστών της ΣΔΕΠΝ.

Εταιρική Διακυβέρνηση Ανωνύμων Εταιριών

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Δίκαιο επιταγής - 6η έκδοση
send