logo-print

Άρθρο 18 - Προεδρικό Διάταγμα 86/2017 - Έκθεση Απόδοσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

11/08/2017

Κωδικοποιημένο
Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Με τη λήξη της εκπαίδευσης κάθε εκπαιδευτικής σειράς, o Διευθυντής Σπουδών συντάσσει εμπιστευτική λεπτομερή Έκθεση Απόδοσης για κάθε Σπουδαστή, την οποία υποβάλλει στο Διοικητή της Σχολής. Η Έκθεση Απόδοσης βασίζεται στις επιμέρους βαθμολογίες, την προσωπική του αντίληψη, καθώς και αυτή των αντιστοίχων Τμηματαρχών Εκπαίδευσης, Μελετών και Αξιωματικών Επιτηρητών.

2. Ο Διοικητής προσθέτει σε κάθε Έκθεση Απόδοσης τις δικές του κρίσεις, όσον αφορά τις ικανότητες του Σπουδαστή για εκτέλεση επιτελικής εργασίας, ορθολογική σκέψη, την οξύτητα της κρίσης του, την ικανότητα λήψης ορθών αποφάσεων, καθώς και τα γενικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Επίσης ο Διοικητής αναγράφει στην Έκθεση τον τελικό βαθμό του Σπουδαστή και την αντίστοιχη κατηγορία επίδοσης όπως προβλέπεται στην παράγραφο 1 του άρθρου 18 του παρόντος προεδρικού διατάγματος.

3. Τις Εκθέσεις Απόδοσης ο Διοικητής ΣΔΕΠΝ τις υποβάλλει στον Β΄ Κλάδο του ΓΕΝ για την καταχώρισή τους στα αντίστοιχα Μητρώα και Ατομικούς φακέλους των Αξιωματικών. Οι αντίστοιχες Εκθέσεις των Σπουδαστών των άλλων κλάδων των ΕΔ, του ΛΣ/ΕΛΑΚΤ και των λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας (ΕΛ.ΑΣ. και Π.Σ.) ή αλλοδαπών διαβιβάζονται ιεραρχικά στα αντίστοιχα Γενικά Επιτελεία ή στο Αρχηγείο ΛΣ/ΕΛΑΚΤ ή στα αντίστοιχα Αρχηγεία Σωμάτων Ασφαλείας ή στην Πρεσβεία / Στρατιωτική αρχή της χώρας τους.

4. Στις περιπτώσεις που η Σχολή δεν προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία να συντάσσει Έκθεση Αξιολόγησης σπουδαστού, θα διαβιβάζεται στην υπηρεσία του, η τελική βαθμολογία και η κατηγορία («Α», «Β», «Γ», «Δ», «Ε») που αντιστοιχεί σ’ αυτόν, σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, καθώς και η σειρά αποφοίτησής του, προκειμένου να λαμβάνεται υπόψη από τον αξιολογούντα στην Έκθεση Αξιολόγησης / Σημείωμα Αξιολόγησης του κάθε σπουδαστή.

Το εφαρμοστέο δίκαιο ως προς τις έννομες συνέπειες των δικαστικών αποφάσεων - Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 11
Η έναρξη της εκτέλεσης κατά τον ΚΠολΔ
send