logo-print

Άρθρο 18 - Προεδρικό Διάταγμα 66/2017 - Συμβούλιο Κατανομής Εξειδικεύσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

06/07/2017

Κωδικοποιημένο
Το νέο πτωχευτικό δίκαιο των επιχειρήσεων και των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΩΝ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Η κατανομή των σπουδαστών της ΣΜΥΝ ανά εξειδίκευση πραγματοποιείται βάσει των προγραμματικών αναγκών του ΠΝ - όπως προκύπτουν από την αρμόδια Διεύθυνση οργάνωσης του ΓΕΝ - και με στόχο τη βέλτιστη διαχείριση του στελεχιακού δυναμικού των Υπαξιωματικών του ΠΝ. Αρμόδιο όργανο κατανομής τους είναι το Συμβούλιο Κατανομής Εξειδικεύσεων (ΣΚΕΞ).

2. Του Συμβουλίου αυτού προεδρεύει ο Διοικητής ΣΜΥΝ και μετέχουν ως μέλη ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Σχεδιάσεως και Οργανώσεως Προσωπικού του ΓΕΝ (ΓΕΝ-Β1), ο Διευθυντής Β΄ Κλάδου της ΔΝΕ, o Υποδιοικητής και ο Διευθυντής Σπουδών της ΣΜΥΝ. Εφόσον κάποιος από τους παραπάνω Αξιωματικούς είναι αρχαιότερος από τον Διοικητή ΣΜΥΝ αναπληρώνεται από άλλον Αξιωματικό της Υπηρεσίας του ή της Διευθύνσεώς του.

3. Το ΣΚΕΞ συγκαλεί ο Διοικητής της ΔΝΕ πριν την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους για την κατανομή των νέων τριτοετών Δοκίμων Υπαξιωματικών σε εξειδικεύσεις.

4. Η απονομή της εξειδίκευσης που θα αποκτήσει ο τριτοετής Δόκιμος Υπαξιωματικός προκύπτει με την ακόλουθη διαδικασία:

α. Οι δευτεροετείς Δόκιμοι Υπαξιωματικοί μετά την ανακοίνωση της τελικής αρχαιότητας στην ειδικότητα την οποία απέκτησαν μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου έτους σπουδών, δηλώνουν κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των προς απονομή εξειδικεύσεων της ειδικότητας τους, συμπληρώνοντας σχετική αίτηση.

β. Το ΣΚΕΞ εν συνεχεία αξιολογεί τις ανωτέρω δηλώσεις προτίμησης και με βάση την απόλυτη σειρά αρχαιότητας στην ειδικότητα τους, τους κατανέμει σε εξειδικεύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του ΠΝ, συντάσσοντας, εις τριπλούν, πρακτικό ονομαστικής ταξινόμησης των Δοκίμων Υπαξιωματικών σε αυτές. Αντίγραφο του κυρωμένου πρακτικού εγκρίνεται από το Διοικητή της ΔΝE, υποβάλλεται ιεραρχικά στο ΓΕΝ και κοινοποιείται στους Δοκίμους Υπαξιωματικούς.

5. Ο σπουδαστής της ΣΜΥΝ που αποτυγχάνει στην τρίτη τάξη της Σχολής επαναλαμβάνει το τρίτο έτος σπουδών ακολουθώντας την επόμενη τάξη, διατηρώντας την εξειδίκευση του, εκτός εάν στην εξειδίκευση του δεν έχουν κατανεμηθεί σπουδαστές της επόμενης τάξης, οπότε, με απόφαση του ΣΚΕΞ του απονέμεται νέα εξειδίκευση λαμβάνοντας υπόψη, κατά σειρά σπουδαιότητα, τη συνάφεια των γνωστικών αντικειμένων των εξειδικεύσεων, την τυχόν ύπαρξη κενών θέσεων και την επιθυμία του ιδίου.

Αγωγή περί κλήρου
Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση