logo-print

Άρθρο 19 - Προεδρικό Διάταγμα 66/2017 - Διεύθυνση Σπουδών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

06/07/2017

Κωδικοποιημένο
Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΚΟΥΤΕΛΗ

Κλινικές δοκιμές φαρμάκων - Συμβάσεις ευθύνη και ειδικά ζητήματα Αστικού Δικαίου

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση

1. Για τον καλύτερο συντονισμό και την εύρυθμη λειτουργίας της όλης εκπαιδευτικής διαδικασίας η Διεύθυνση Σπουδών περιλαμβάνει:

α. Τα τμήματα:

(1) Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης και Τεχνικής Κατάρτισης.

(2) Ναυτικής Εκπαίδευσης.

(3) Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Φυσικής Αγωγής

(4) Διδακτικού Προσωπικού.

β. Τη Γραμματεία.

γ. Το Γραφείο Αξιολόγησης και βελτίωσης εκπαίδευσης.

2. Η Διεύθυνση Σπουδών έχει τις αρμοδιότητες που εξειδικεύονται στον παρόντα Οργανισμό και κατανέμονται ως ακολούθως:

α. Το Τμήμα Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης και Τεχνικής Κατάρτισης μεριμνά για τον προγραμματισμό, την οργάνωση, το συντονισμό και την εποπτεία υλοποίησης της θεωρητικής και πρακτικής (στα αντικείμενα ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων), εκπαίδευσης και τεχνικής κατάρτισης των σπουδαστών.

β. Το Τμήμα Ναυτικής Εκπαίδευσης μεριμνά για την προαγωγή της ναυτικής εκπαίδευσης, της ναυτικής τέχνης και γενικότερα της ναυτοσύνης και της εξοικείωσης των σπουδαστών με το ναυτικό στοιχείο. Επιπρόσθετα μεριμνά για τα θέματα που αφορούν τους εκπαιδευτικούς πλόες.

γ. Το Στρατιωτικής Εκπαίδευσης και Φυσικής Αγωγής μεριμνά για τα θέματα πεζικών ασκήσεων. παρελάσεων, πυρών και άθλησης των Δοκίμων Υπαξιωματικών, συγκρότησης αντιπροσωπευτικών αθλητικών ομάδων και βελτίωσης της αθλητικής υποδομής.

δ. Το Τμήμα Διδακτικού Προσωπικού μεριμνά για το συντονισμό και έλεγχο του Διδακτικού προσωπικού των τομέων ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και την εποπτεία του διδακτικού έργου.

ε. Η Γραμματεία της Διεύθυνσης Σπουδών εκδίδει τα πιστοποιητικά Σπουδών και τα πτυχία αποφοιτήσεως, μεριμνά για την τήρηση, συμπλήρωση και υποβολή των πρωτοκόλλων προφορικής και γραπτής βαθμολογίας καθώς και των πινάκων τελικής βαθμολογίας των σπουδαστών.

στ. Το Γραφείο Αξιολόγησης και Βελτίωσης εκπαίδευσης είναι υπεύθυνο για την διαχείριση των θεμάτων που αφορούν την αξιολόγηση της εκπαίδευσης και την βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου.

Tα πρόδηλα σφάλματα στο κτηματολογικό δίκαιο Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 20

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΑΣ

Δίκαιο επιταγής - 6η έκδοση