logo-print

Άρθρο 40 - Προεδρικό Διάταγμα 66/2017 - Υγειονομικές Εξετάσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

06/07/2017

Κωδικοποιημένο
Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
Επίτομο Εργατικό Δίκαιο

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ / ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΥΛΑΣ

1. Οι υποψήφιοι οι οποίοι έγιναν αποδεκτοί μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών τους καλούνται να υποβληθούν σε υγειονομικές εξετάσεις από επιτροπή που συγκροτείται προς τούτο σύμφωνα με το άρθρο 39 του παρόντος Οργανισμού.

2. Υποψήφιος ο οποίος για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσε να προσέλθει ή να συνεχίσει την υγειονομική εξέταση θεωρείται αποτυχών. Κατ’ εξαίρεση, όσοι υποψήφιοι δεν παρουσιασθούν ή διακόψουν τις Π.Κ.Ε, για λόγους ανωτέρας βίας, είναι δυνατόν, μετά από αίτησή τους και έγκριση της Δ.Ν.Ε, να ενταχθούν σε άλλη ομάδα υποψηφίων. Οι λόγοι πρέπει να πιστοποιούνται εγγράφως και με ευθύνη του υποψηφίου. Μετά την παρέλευση της τελευταίας ημέρας διεξαγωγής των δοκιμασιών, σύμφωνα με το εκπονηθέν πρόγραμμα, καμία εξέταση και για οποιονδήποτε λόγο δεν πραγματοποιείται.

3. Η Α.Ν.Υ.Ε. μετά το πέρας της υγειονομικής εξέτασης συντάσσει πρακτικό γνωμάτευσης, το οποίο υποβάλλει στη Σχολή. Το πρακτικό αυτό περιλαμβάνει:

α. Πίνακα των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι.

β. Πίνακα των υποψηφίων που κρίθηκαν ακατάλληλοι, μαζί με την αιτιολογία ακαταλληλότητας για καθέναν από αυτούς.

Οι πίνακες αυτοί, οι οποίοι περιέχουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, δεν ανακοινώνονται. Αποκλειστικά και μόνον στον ίδιο τον κρινόμενο ως ακατάλληλο, γνωστοποιείται το αιτιολογικό της ακαταλληλότητας. Οι αποτυχόντες υποψήφιοι μπορούν να λάβουν αντίγραφο του σχετικού πρωτοκόλλου, κατόπιν αιτήσεως τους στην Α.Ν.Υ.Ε., η οποία θα πρέπει να έχει κατατεθεί μέχρι δεκαπέντε (15) ημέρες από την ημερομηνία ανακοινώσεως των σχετικών αποτελεσμάτων.

4. Με βάση το παραπάνω πρακτικό συντάσσεται από τη Σχολή πίνακας, ο οποίος περιλαμβάνει τα ονόματα των εξετασθέντων μαζί με τον χαρακτηρισμό «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ» ή «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ». Ο πίνακας αυτός αναρτάται με φροντίδα της Σχολής σε ιδιαίτερα διαμορφωμένο σημείο εντός των εγκαταστάσεων της.

5. Η γνωμάτευση της ΑΝΥΕ δεν υπόκειται σε ένσταση.

6. Υποψήφιος που κρίνεται «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ» από την Α.Ν.Υ.Ε. δεν συνεχίζει και αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία.

Η αναιρετική δίκη με άξονα το άρθρο 573 ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 4 - XVIII & 288

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send