logo-print

Άρθρο 41 - Προεδρικό Διάταγμα 66/2017 - Αθλητικές Δοκιμασίες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

06/07/2017

Κωδικοποιημένο
Πολιτική Δικονομία ΙΙΙ - Β έκδοση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

Η παραγραφή των εγκλημάτων στο ουσιαστικό ποινικό δίκαιο

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

1. Η Σχολή, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της υγειονομικής εξέτασης καλεί με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο αυτούς που κρίθηκαν κατάλληλοι, να προσέλθουν σε οριζόμενο τόπο και χρόνο για να υποβληθούν στην αθλητική δοκιμασία.

2. Τα αγωνίσματα της αθλητικής δοκιμασίας και τα κατώτερα όρια επιδόσεως κατά αγώνισμα, καθορίζονται από την κατ’ έτος εκδιδόμενη διαταγή προκήρυξης του διαγωνισμού επιλογής.

3. Υποψήφιος που δεν πέτυχε τα καθοριζόμενα όρια επιδόσεως, ή δεν μπόρεσε να προσέλθει, ή να συνεχίσει την αθλητική δοκιμασία, θεωρείται αποτυχών και αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία. Για υποψήφιο ο οποίος τραυματίζεται κατά την διάρκεια αθλητικής δοκιμασίας ισχύει η διαδικασία της παραγράφου 3 του άρθρου 35. Κατ’ εξαίρεση, όσοι υποψήφιοι δεν παρουσιασθούν ή διακόψουν τις Π.Κ.Ε, για λόγους ανωτέρας βίας, είναι δυνατόν, μετά από αίτησή τους και έγκριση της Δ.Ν.Ε, να ενταχθούν σε άλλη ομάδα υποψηφίων. Οι λόγοι πρέπει να πιστοποιούνται εγγράφως και με ευθύνη του υποψηφίου. Μετά την παρέλευση της τελευταίας ημέρας διεξαγωγής των δοκιμασιών, σύμφωνα με το εκπονηθέν πρόγραμμα, καμία εξέταση και για οποιονδήποτε λόγο δεν πραγματοποιείται.

4. Μετά το τέλος της αθλητικής δοκιμασίας συντάσσεται πρακτικό το οποίο καθορίζει τους υποψηφίους ως «ΕΠΙΤΥΧΩΝ» ή «ΑΠΟΤΥΧΩΝ». Το πρακτικό αυτό υπογράφεται από τα μέλη της επιτροπής και υποβάλλεται στη Σχολή. Αντίγραφα του πρακτικού, υποβάλλονται στην ΔΝΕ και αναρτώνται με φροντίδα της ΣΜΥΝ, στην ιστοσελίδα της Σχολής στο διαδίκτυο.

5. Ενστάσεις στα αποτελέσματα της Αθλητικής Δοκιμασίας δεν γίνονται δεκτές.

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

send