logo-print

Άρθρο 57 - Προεδρικό Διάταγμα 66/2017 - Εργαστήρια – Κανονισμός Εργαστηρίου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

06/07/2017

Κωδικοποιημένο
Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διεθνής Εμπορική Διαιτησία Τόμος ΙΙ

1. Τα Εργαστήρια ανήκουν στους Τομείς και αποτελούν τις εκπαιδευτικές μονάδες με την πλέον προχωρημένη εξειδίκευση στα επιμέρους επιστημονικά και τεχνολογικά αντικείμενα της ΣΜΥΝ.

2. Η κατανομή των Εργαστηρίων στους Τομείς γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 8 του παρόντος Οργανισμού.

3. Tο Εργαστήριο έχει ως αποστολή την κάλυψη διδακτικών αναγκών της Σχολής στο γνωστικό αντικείμενο του Τομέα, την πρακτική άσκηση των σπουδαστών και κάθε άλλη δραστηριότητα που συνάδει με την αποστολή και το σκοπό λειτουργίας της ΣΜΥΝ.

4. Με πρόταση του Υπευθύνου του Τομέα και σχετική απόφαση του Ε.Σ., ορίζεται με διαταγή του Διοικητού το προσωπικό του εργαστηρίου, το οποίο αποτελείται από μέλη διδακτικού προσωπικού της Σ.Μ.Υ.Ν., που το γνωστικό τους αντικείμενο εμπίπτει στα αντικείμενα του εργαστηρίου, όπως αυτά ορίζονται στο άρθρο 8 του παρόντος Οργανισμού.

5. O Υπεύθυνος του εργαστηρίου καταρτίζει και υποβάλλει στον Υπεύθυνο του Τομέα το ετήσιο πρόγραμμα λειτουργίας του και μεριμνά για την τήρησή του, συντονίζει το διδακτικό έργο, εισηγείται στον Τομέα για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, υποβάλλει στον Τομέα τον ετήσιο απολογισμό των δραστηριοτήτων και γενικά είναι υπεύθυνος για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία του.

6. Χώροι του εργαστηρίου είναι οι χώροι που παραχωρούνται σ’ αυτό για τη διεξαγωγή του έργου του και ειδικότερα οι χώροι των ειδικών εγκαταστάσεων με τα όργανα και το λοιπό εξοπλισμό για τη διενέργεια πρακτικών ασκήσεων .

7. Πόροι του εργαστηρίου είναι οι πιστώσεις που προέρχονται από τον τακτικό προϋπολογισμό και η διανομή γίνεται με διαταγή του Διοικητού, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες έκαστου εργαστηρίου προς όφελος της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της Σχολής.

8. Για τις ανάγκες του εργαστηρίου τηρείται βιβλίο πρωτοκόλλου, βιβλίο περιουσιακών στοιχείων (αντίγραφο των καταγεγραμμένων στις Απογραφές), φάκελος οικονομικών στοιχείων για κάθε έτος, κατάλογος επιστημονικών οργάνων και περιοδικών, και κάθε άλλο βιβλίο ή στοιχείο που κρίνεται αναγκαίο.

9. Το ωράριο εργασίας του προσωπικού είναι αυτό που προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις για κάθε κατηγορία. Ο Υπεύθυνος του εργαστηρίου έχει την ευθύνη της απρόσκοπτης λειτουργίας του εργαστηρίου.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
Πολυκώδικας - Απρίλιος 2023

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send