logo-print

Άρθρο 58 - Προεδρικό Διάταγμα 66/2017 - Βιβλιοθήκη Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

06/07/2017

Κωδικοποιημένο
Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Ανώνυμες Εταιρίες

1. Η Βιβλιοθήκη της ΣΜΥΝ λειτουργεί ως κέντρο συλλογής, φύλαξης, κατάταξης και διάθεσης - προσφοράς της συσσωρευμένης γνώσης για την στήριξη και προώθηση κάθε εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η συσσωρευμένη γνώση είναι καταγεγραμμένη σε βιβλία, επιστημονικά περιοδικά, χάρτες, εφημερίδες, χειρόγραφα, μικροφίλμ και σε κάθε μορφής ηλεκτρονικό και οπτικοακουστικό υλικό.

2. Με απόφαση του Ε.Σ. και σχετική Διαταγή του Διοικητού, συγκροτείται τριμελής Επιτροπή Βιβλιοθήκης. Οι αρμοδιότητες της Επιτροπής Βιβλιοθήκης είναι:

α. Μεσοπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος προγραμματισμός για τον εκσυγχρονισμό, τη βελτίωση και την ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και υποβολή σχετικών εισηγήσεων στο Ε.Σ..

β. Συνεχής παρακολούθηση των αναγκών της Βιβλιοθήκης σε σχέση με τις απαιτήσεις της εκπαιδευτικής λειτουργίας της Σ.Μ.Υ.Ν..

γ. Σύνταξη του προϋπολογισμού της Βιβλιοθήκης και υποβολή στο Ε.Σ.

δ. Σύνταξη του ετήσιου απολογισμού δραστηριοτήτων της Βιβλιοθήκης και υποβολή στο Ε.Σ..

ε. Εξασφάλιση μόνιμης ροής πληροφοριών προς διδάσκοντες και διδασκόμενους για τις δραστηριότητες της Βιβλιοθήκης.

3. Όλα τα στελέχη της Σ.Μ.Υ.Ν, το διδακτικό προσωπικό, το στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό, έχουν δικαίωμα χρήσεως και δανεισμού του υλικού της Βιβλιοθήκης. Επίσης τη Βιβλιοθήκη μπορούν να χρησιμοποιούν και μελετητές εκτός της Σ.Μ.Υ.Ν., ύστερα από ειδική άδεια της Επιτροπής Βιβλιοθήκης.

4. Με εισήγηση της Επιτροπής Βιβλιοθήκης το Ε.Σ. εγκρίνει τον Κανονισμό Λειτουργίας Βιβλιοθήκης. Ο Κανονισμός Λειτουργίας Βιβλιοθήκης ρυθμίζει θέματα συνεργασίας με ακαδημαϊκές και ερευνητικές βιβλιοθήκες της χώρας και της αλλοδαπής, ηλεκτρονικής οργανώσεως και διαδικτυακής προσβάσεως, οργανώσεως απαιτήσεων παραγγελιών-προμηθειών υλικού, ωραρίου, κανόνων χρήσεως του αναγνωστηρίου, οργανώσεως και ταξιθετήσεως του υλικού, καθώς επίσης και τις κατηγορίες και τους κανόνες χρήσεως, δανεισμού και αντιγραφής του υλικού. Τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας Βιβλιοθήκης γίνεται με εισήγηση της Επιτροπής Βιβλιοθήκης και απόφαση του Ε.Σ..

Αναγκαία Ομοδικία - Δομή και λειτουργία της ομοδικιακής δίκης XXII & 390

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ