logo-print

Άρθρο 6 - Προεδρικό Διάταγμα 1/2017 - Αναπλήρωση Προϊσταμένων Υπηρεσιακών Μονάδων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

17/01/2017

Κωδικοποιημένο
Πολυκώδικας Μάρτιος 2024 No 5
Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

1. Τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης, που απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρώνει στα καθήκοντα του ο ανώτερος κατά βαθμό Προϊστάμενος των υποκείμενων υπηρεσιακών μονάδων και επί ομοιοβάθμων, ο Προϊστάμενος που έχει τα περισσότερα χρόνια υπηρεσίας στο βαθμό, με την προϋπόθεση ότι ανήκει σε Κλάδο, του οποίου οι υπάλληλοι προβλέπεται ότι μπορούν να προΐστανται στη Διεύθυνση.

2. Τον Προϊστάμενο Τμήματος, που απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρώνει στα καθήκοντα του ο ανώτερος κατά βαθμό υπάλληλος που υπηρετεί στην ίδια οργανική μονάδα και επί ομοιοβάθμων, ο υπάλληλος που έχει τα περισσότερα χρόνια υπηρεσίας στο βαθμό, με την προϋπόθεση ότι ανήκει σε Κλάδο, του οποίου οι υπάλληλοι προβλέπεται ότι μπορούν να προΐστανται στο Τμήμα.

3. Τον Διοικητή Περιφερειακής Μονάδας, που απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρώνει στα καθήκοντα του ο Υποδιοικητής αυτής και όταν αυτός ελλείπει, απουσιάζει ή κωλύεται, ο ανώτερος κατά βαθμό υπάλληλος που υπηρετεί στην ίδια οργανική μονάδα και επί ομοιοβάθμων, ο υπάλληλος που έχει τα περισσότερα χρόνια υπηρεσίας στο βαθμό, με την προϋπόθεση ότι ανήκει σε Κλάδο, του οποίου οι υπάλληλοι προβλέπεται ότι μπορούν να προΐστανται στη Μονάδα.

4. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, ο Διοικητής της ΕΥΠ μπορεί να ορίσει, με απόφαση του, άλλο τρόπο αναπλήρωσης που αφορά πάντοτε ατομικές περιπτώσεις.

5. Ο αναπληρωτής Προϊσταμένου δικαιούται το προβλεπόμενο για τη θέση επίδομα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Κληρονομικό Δίκαιο Στ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ