logo-print

Άρθρο 51 - Προεδρικό Διάταγμα 1/2017 - Επιλογές - Τοποθετήσεις προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Πυροσβεστικού Σώματος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

17/01/2017

Κωδικοποιημένο
Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1. Η τοποθέτηση του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.) και του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.) γίνεται μετά από επιλογή τους από το Διοικητή της Ε.Υ.Π. και συναίνεση του τοποθετούμενου.

2. Η τοποθέτηση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.) γίνεται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, μετά από πρόταση του Αρχηγού του οικείου Κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.) και αποδοχή της από τον Διοικητή της Ε.Υ.Π. με συναίνεση του τοποθετούμενου.

3. Για την τοποθέτηση του προαναφερομένου προσωπικού στην Ε.Υ.Π. απαιτείται οι τοποθετούμενοι:

α) Να είναι απόφοιτοι των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.), της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.) ή του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.).

β) Να έχουν κριθεί κατ" εκλογή προακτέοι κατά την τελευταία πριν από την τοποθέτηση τους κρίση από το αντίστοιχο Συμβούλιο του κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.), της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.), του Λιμενικού Σώματος -Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.) ή του Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Σ.). Στην περίπτωση που δεν προβλέπεται κατ" εκλογή κρίση στο βαθμό τους, πρέπει να μην υπάρχουν δυσμενή στοιχεία στο Μητρώο τους.

4. Το προαναφερόμενο προσωπικό, τοποθετείται στις προβλεπόμενες γι’ αυτό θέσεις με απόφαση του Διοικητή της Ε.Υ.Π.

Ανώνυμες Εταιρίες
Αστικές και Νέες Εμπορικές Μισθώσεις Δ

ΚΑΤΡΑΣ Ι.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send