logo-print

Άρθρο 6 - Υπουργική Απόφαση Α4β/Γ.Π./οικ.63439/18.8.2017 - Έκδοση απόφασης έγκρισης σκοπιμότητας και χορήγηση άδειας ίδρυσης Μονάδας Ψυχικής Υγείας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/08/2017

Airbnb Η πολεοδομική αντιμετώπιση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ - ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο, ο Υπουργός Υγείας εκδίδει την απόφαση έγκρισης σκοπιμότητας για την ανάπτυξη της μονάδας, η οποία κοινοποιείται στο φορέα που έχει επιλεγεί και αναρτάται στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

2. Μέσα σε ένα μήνα από την κοινοποίηση της απόφασης έγκρισης σκοπιμότητας, ο φορέας που έχει επιλεγεί υποβάλλει φάκελο στη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας με τα δικαιολογητικά όπως προβλέπονται στο επόμενο άρθρο. Ο Υπουργός Υγείας, μετά την εξέταση των υποβληθέντων δικαιολογητικών από τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας, εκδίδει την άδεια ίδρυσης της προβλεφθείσας Μονάδας Ψυχικής Υγείας.

3. Στην περίπτωση που μετά την έκδοση της απόφασης έγκρισης σκοπιμότητας ο φορέας υποβάλλει στη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας θετική γνωμοδότηση ελέγχου των κτηριακών εγκαταστάσεων της μονάδας αλλά και του τεχνικού εξοπλισμού από αρμόδιο μηχανικό της παρ. 1 του άρθρου 10 της παρούσης, ο Υπουργός Υγείας, μετά την εξέταση του συνόλου των υποβληθέντων δικαιολογητικών από τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας, εκδίδει την απόφαση χορήγησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας της προβλεφθείσας Μονάδας Ψυχικής Υγείας.

Η υποστήριξή της κατηγορίας υπό το πρίσμα του νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΥΔΕΛΗ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ