logo-print

Άρθρο 10 - Υπουργική Απόφαση Α4β/Γ.Π./οικ.63439/18.8.2017 - Έλεγχος των κτηριακών και λοιπών εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/08/2017

Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο εμπορικών δικαιοπραξιών/Αξιόγραφα-Ασφαλιστικό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΦΗ ΤΖΙΒΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

1. Ο έλεγχος των κτηριακών εγκαταστάσεων όλων των μονάδων αλλά και του τεχνικού εξοπλισμού, αυτός πραγματοποιείται από ένα Μηχανικό ή άλλο Τεχνικό της Τεχνικής Υπηρεσίας της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.Π.Ε.) ή του Νοσοκομείου του ΕΣΥ, το οποίο βρίσκεται πλησιέστερα στη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.

Για το λόγο αυτό, υποβάλλεται στη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας κατ' έτος κατάλογος, ο οποίος περιέχει το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας των υπαλλήλων που πληρούν τις προϋποθέσεις της προηγούμενης παραγράφου και ο οποίος συντάσσεται με ευθύνη της κάθε Υ.ΠΕ. Ο έλεγχος μπορεί να πραγματοποιείται επίσης από μηχανικό της οικείας Περιφέρειας ή του οικείου Δήμου.

2. Στις περιπτώσεις που υποβληθεί αρνητική γνωμοδότηση λόγω διαπίστωσης ελλείψεων ή αποκλίσεων από τις προδιαγραφές που αναφέρονται στις αντίστοιχες υπουργικές αποφάσεις για την κτηριακή υποδομή και τον τεχνικό εξοπλισμό των αντιστοίχων μονάδων, ο φορέας που έχει υποβάλει την αίτηση οφείλει εντός διμήνου από την κοινοποίηση της γνωμοδότησης να προβεί στις απαραίτητες διορθώσεις - συμπληρώσεις και να ενημερώσει εγγράφως τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

3. Εντός μηνός από την υποβολή της έγγραφης ενημέρωσης της προηγούμενης παραγράφου, διενεργείται επανέλεγχος από κάποιο από τα πρόσωπα της παρ. 1 ως προς τη συμμόρφωση του φορέα στις παρατηρήσεις της πρώτης γνωμοδότησης. Εάν διαπιστωθεί έλλειψη συμμόρφωσης, ο Υπουργός Υγείας, μετά από εισήγηση της αρμόδιας διεύθυνσης, προβαίνει στην ανάκληση της άδειας ίδρυσης σύμφωνα με το άρθρο 13 της παρούσας, και αναθέτει την μονάδα στους επόμενους επιλαχόντες φορείς της προηγηθείσας διαδικασίας αξιολόγησης κατά τη σειρά κατάταξης τους ή, στην περίπτωση που αυτό δεν είναι δυνατό, προβαίνει στην διαδικασίαπρόσκλησης ενδιαφέροντος σύμφωνα με το Κεφάλαιο Α΄.

Η ελαττωματική καταγγελία και οι συνέπειές της

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send