logo-print

Άρθρο 11 - Υπουργική Απόφαση Α4β/Γ.Π./οικ.63439/18.8.2017 - Υποχρεώσεις του φορέα μετά τη χορήγηση της άδειας λειτουργίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/08/2017

Αυτοδύναμα Ασφαλιστικά Μέτρα

Βασίλειος Α. Χατζηϊωάννου

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ

1. Ο φορέας οφείλει να πληροί καθ' όλη την περίοδο λειτουργίας της Μονάδας Ψυχικής Υγείας τις προϋποθέσεις για την χορήγηση άδειας λειτουργίας (άρθρο 9 της παρούσας). Για οποιαδήποτε αλλαγή, οφείλει να ενημερώνει τη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας εκ των προτέρων ή άμεσα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Οι τυχόν αλλαγές προϋποθέτουν την έγκριση της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας εντός μηνός.

2. Ο φορέας οφείλει να λειτουργεί τη μονάδα για διάρκεια τουλάχιστον τεσσάρων ετών από την χορήγηση της άδειας λειτουργίας με το ίδιο προσωπικό. Μεταβολές μελών του προσωπικού επιτρέπονται σε περίπτωση σχετικού αιτήματος του εργαζομένου ή κατόπιν τεκμηριωμένης εισήγησης του Επιστημονικά Υπεύθυνου της μονάδας, και υπό την προϋπόθεση της έγκρισης της Διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις παραγράφους 1 και 3 του άρθρου 7 της παρούσας.

3. Για οποιαδήποτε αλλαγή των ρητώς αναγραφομένων όρων στην άδεια λειτουργίας (παρ. 3 άρθρου 8 της παρούσας) απαιτείται υποβολή αίτησης στη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας για τροποποίηση της άδειας λειτουργίας της μονάδας.

4. Ο φορέας διαμορφώνει εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας της μονάδας εντός δύο μηνών από τη χορήγηση άδειας λειτουργίας, ο οποίος υποβάλλεται στη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και εγκρίνεται από τον Υπουργό Υγείας.

5. Ο φορέας οφείλει να διατηρεί ιστοσελίδα, όπου θα ενημερώνει για το έργο και της δράσεις της μονάδας.

6. Ο φορέας τηρεί αρχεία των ωφελούμενων, κατ' εφαρμογή των διατάξεων του νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

7. Ο φορέας υποβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία στο Πληροφοριακό Σύστημα Μονάδων Ψυχικής Υγείας.

8. Ο φορέας καταγράφει τις θεραπευτικές δραστηριότητες της Μονάδας Ψυχικής Υγείας και τη συμμετοχή όλου του προσωπικού σε αυτές τις δραστηριότητες, έτσι ώστε να προκύπτει τόσο η εφαρμογή του προγράμματος λειτουργίας, όσο και οι κοινοτικές και λοιπές δραστηριότητες και υποβάλει ετήσια έκθεση πεπραγμένων στη Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και αναρτά αυτή στην ιστοσελίδα του και στο Πληροφοριακό Σύστημα Μονάδων Ψυχικής Υγείας.

9. Ο φορέας οργανώνει κατάλληλη διοικητική υποδομή και τηρεί οικονομικά στοιχεία, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ