logo-print

Άρθρο 4 - ΠΟΛ. 1161/9.10.2017 - Κληρώσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

17/10/2017

Κωδικοποιημένο
Ο δικαστικός έλεγχος της δράσης των ανεξάρτητων αρχών

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

1. Οι κληρώσεις πραγματοποιούνται μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα εκείνου που πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές, είτε δημόσια με ειδική μηχανική κληρωτίδα είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, σε συνεργασία με ανεξάρτητο πιστοποιημένο φορέα. Εξαιρετικά για το 2017 ο χρόνος διενέργειας των κληρώσεων καθώς και οι μήνες στις συναλλαγές των οποίων θα αφορά, θα καθοριστεί μετά τη διευθέτηση του τρόπου συνεργασίας της Δ.ΗΛΕ.Δ. με τους Παρόχους Υπηρεσιών Πληρωμών για τη συγκέντρωση των στοιχείων των συναλλαγών της παραγράφου 2 του άρθρου 2 της παρούσας.

2. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής της κλήρωσης για κάθε μήνα, γνωστοποιείται με κάθε πρόσφορο τρόπο και, ιδίως, με ανάρτηση στο δικτυακό τόπο της A.A.Δ.Ε. (www.aade.gr). Με τον ίδιο τρόπο δημοσιοποιείται τυχόν αλλαγή του χρόνου διενέργειας κάποιας κλήρωσης, μετά από σχετική απόφαση τηςΑ.Α.Δ.Ε.

3. Η A.A.Δ.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει ή να ακυρώσει ή να μεταθέσει τη διενέργεια μιας κλήρωσης για σπουδαίο λόγο, ή για λόγους ανωτέρας βίας, ή να αντικαταστήσει τα σε είδος έπαθλα με άλλα ίσης αξίας, κατά την εύλογη κρίση της. Σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι συμμετέχοντες στην κλήρωση δεν αποκτούν για το λόγο αυτό κανένα δικαίωμα για αποζημίωση, ούτε έχουν κάποια άλλη αξίωση από την Α.Α.Δ.Ε.

4. Σε κάθε κλήρωση αναδεικνύονται χίλιοι (1.000) Τυχεροί λαχνοί και χίλιοι (1.000) αναπληρωματικοί που αριθμούνται σε 1ο, 2ο έως 1000ο.

Οι τυχεροί λαχνοί ανά κλήρωση αναρτώνται σε ιστοσελίδα στο δικτυακό τόπο της A.A.Δ.Ε.

5. Σε περίπτωση που περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο μόνο μία φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από τον 1o, τον 2o κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: Τα ομολογιακά δάνεια μετά τον ν. 4548/2018