logo-print

Άρθρο 5 - ΠΟΛ. 1161/9.10.2017 - Συμμετέχοντες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

17/10/2017

Κωδικοποιημένο
Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012

1. Στις Δημόσιες Κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

2. Οι φορολογούμενοι, μέσω της συμμετοχής τους στην κλήρωση, παρέχουν τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση τους στην επεξεργασία προσωπικών στοιχείων τους με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια της κλήρωσης, την ανάδειξη των τυχερών και τη διευθέτηση της παράδοσης των χρηματικών ή σε είδος επάθλων σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα.

3. Το προσωπικό που υπηρετεί στην A.A.Δ.Ε. με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, καθώς και τα πρόσωπα που ανήκουν στο ανθρώπινο δυναμικό των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, των τραπεζών και των λοιπών συμβαλλόμενων Παροχών Υπηρεσιών Πληρωμών και, εξ αιτίας της εργασίας τους, αποκτούν τυχόν πρόσβαση σε στοιχεία συναλλασσόμενων φυσικών προσώπων, δεσμεύονται από το απόρρητο και την υποχρέωση εχεμύθειας.

Η προσημείωση υποθήκης Μετά τους ν. 4842/2021 και 4871/2021

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
send