logo-print

Άρθρο 15 - Νόμος 4494/2017 - Διευθυντής ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

02/11/2017

Υπό κωδικοποίηση
Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

1. Ο Διευθυντής της ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α. είναι ο αρχαιότερος αξιωματικός του Σώματος ΟΕ. Φέρει το βαθμό του Υποστρατήγου, υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό του Γ.Ε.ΕΘ.Α. και τοποθετείται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.

2. Ο Διευθυντής της ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α., πέραν των γενικών καθηκόντων που εκτελούν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων του Γ.Ε.ΕΘ.Α., σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στον Κανονισμό Οργάνωσης και Λειτουργίας του ανωτέρω Γενικού Επιτελείου, προΐσταται της οικείας Διεύθυνσης και των Διευθυντών των ΠΕ.Μ.Ο.Ε., κατευθύνει τη δράση των ΠΕ.Μ.Ο.Ε. και αναθέτει στους Οικονομικούς Επιθεωρητές τις εντολές επιθεώρησης - ελέγχου, μέσω των Διευθυντών των ΠΕ.Μ.Ο.Ε..

3. Ο Διευθυντής της ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α. πρέπει:

α) να είναι κάτοχος πανεπιστημιακού τίτλου στα χρηματοοικονομικά - οικονομικά ή να έχει θεωρητικές γνώσεις σε γνωστικά αντικείμενα που απαιτούνται για την αρχική επαγγελματική κατάρτιση των ορκωτών ελεγκτών λογιστών, οι οποίες αποδεικνύονται με επιτυχία σε διενεργούμενες, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, επαγγελματικές εξετάσεις και

β) να είναι κάτοχος μεταπτυχιακού πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών στα χρηματοοικονομικά - οικονομικά με εξειδίκευση κατά προτίμηση στην ελεγκτική.

4. Κατά την αρχική στελέχωση του Σώματος ΟΕ, Διευθυντής της ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α. είναι ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ελεγκτικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού που είχε τοποθετηθεί πριν από την έναρξη ισχύος του παρόντος.

Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ιδιωτικό Ασφαλιστικό Δίκαιο Ζ έκδοση