logo-print

Άρθρο 16 - Νόμος 4494/2017 - Υποδιευθυντής ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

02/11/2017

Υπό κωδικοποίηση
H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

1. Ως Υποδιευθυντής της ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α. ορίζεται αξιωματικός του Σώματος ΟΕ με βαθμό Ταξιάρχου.

2. Ο Υποδιευθυντής της ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α. είναι ο άμεσος βοηθός και σύμβουλος του Διευθυντή της οικείας Διεύθυνσης στην εκτέλεση των καθηκόντων του, αναπληρώνοντας αυτόν κατά την απουσία του και προσυπογράφει τα έγγραφα που αφορούν θέματα της οικείας Διεύθυνσης. Τοποθετείται με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού του Γ.Ε.ΕΘ.Α..

3. O Υποδιευθυντής της ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α. πρέπει να είναι κάτοχος πανεπιστημιακού τίτλου στα χρηματοοικονομικά - οικονομικά ή να έχει θεωρητικές γνώσεις σε γνωστικά αντικείμενα που απαιτούνται για την αρχική επαγγελματική κατάρτιση των ορκωτών ελεγκτών λογιστών, οι οποίες αποδεικνύονται με επιτυχία σε διενεργούμενες, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, επαγγελματικές εξετάσεις.

4. Κατά την αρχική στελέχωση του Σώματος ΟΕ επιτρέπεται ο Υποδιευθυντής της ΔΟΕ/Γ.Ε.ΕΘ.Α. να φέρει κατώτερο βαθμό από το βαθμό του Ταξιάρχου και πρέπει να έχει δεκαετή τουλάχιστον προϋπηρεσία σε Υπηρεσίες των ΕΔ που εκτελούν τακτικές, ειδικές και έκτακτες οικονομικές επιθεωρήσεις και ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες των Διαχειρίσεων των ΕΔ, οι οποίες εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Σώματος ΟΕ.

Η διακριτική εξουσία του δικαστηρίου στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ΕΠολΔ 31
Το μέτρο απόδειξης στην πιθανολόγηση ΕΠολΔ 30
send