logo-print

Άρθρο - Απόφαση 124503/14.11.2017 Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

14/11/2017

Κωδικοποιημένο
Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
Βασική Νομοθεσία Ναυτικού Δικαίου

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Α. Συγκροτούμε Ομάδα Εργασίας με έργο: α) την διερεύνηση των απαιτούμενων στοιχείων και διαδικασιών, και β) την διερεύνηση ύπαρξης νομοθετικών διατάξεων ή απαίτησης έκδοσης νέων, για την δημιουργία μητρώου φορέων παροχής υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας, αποτελούμενη από τα κάτωθι μέλη:

1. Γωγούλη Ανδρομάχη, υπάλληλο του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικής Διαλειτουργικής Επιχειρηματικότητας της Δ/νσης Θεσμικών Ρυθμίσεων ως συντονίστρια, με αναπληρώτρια την Στεργιοπούλου Δήμητρα, ομοίως υπάλληλο του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Ηλεκτρονικής Διαλειτουργικής Επιχειρηματικότητας της ίδιας Δ/νσης.

2. Αυλωνίτη Δημήτριο, συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Πατσουράκη Εμμανουήλ, συνεργάτη του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

3. Αθανασάκη Ελένη, υπάλληλο του Τμήματος Θεσμικών Ρυθμίσεων (Εταιρικού Δικαίου) & Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) της Δ/νσης Εταιρειών και ΓΕ.ΜΗ., ως μέλος με αναπληρώτρια την Βοζίκη Αικατερίνη, ομοίως υπάλληλο του Τμήματος Θεσμικών Ρυθμίσεων (Εταιρικού Δικαίου) & Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) της ιδίας Δ/νσης.

4. Σουρμελή Γεώργιο, Ειδικό Επιστημονικό Συνεργάτη ΚΥ ΓΕΜΗ, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γεωργακόπουλο Γεώργιο, Σύμβουλο ΚΥ ΓΕΜΗ

5. Κορωναίο Πάρη, Γενικό Διευθυντή του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.),ως μέλος, με αναπληρωτή τον Αντωνόπουλο Φώτιο, Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.)

Χρέη γραμματέως της Ομάδας Εργασίας θα εκτελεί ένα από τα μέλη, οριζόμενο κάθε φορά από την συντονίστρια.

Β. Στην συγκροτούμενη με την απόφαση αυτή Ομάδα Εργασίας αναθέτουμε την σύνταξη κειμένου που θα περιλαμβάνει προτάσεις για όλα τα βασικά στοιχεία και τις διαδικασίες που απαιτούνται για την δημιουργία του μητρώου φορέων παροχής υπηρεσίας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 18Α του Π.Δ.131/03, καθώς και σχετική διερεύνηση με αντίστοιχες προτάσεις αναφορικά με την νομοθετική κάλυψη των ανωτέρω προτεινόμενων ή απαίτηση έκδοσης νέων διατάξεων.

Γ. Η ανωτέρω Ομάδα Εργασίας, κατά τη διάρκεια των εργασιών της κι εφόσον αυτό κρίνεται σκόπιμο, δύναται να ζητά τη συνδρομή ή και τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις της άλλων φορέων, οργανισμών, Ομάδων Εργασίας, των οποίων οι αρμοδιότητες, το έργο, τα πορίσματα και οι μελέτες άπτονται ή είναι συναφή με το έργο της παρούσης Ομάδας Εργασίας, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Συντονιστή, ο οποίος δύναται να ζητά γραπτώς τις απόψεις τους.

Δ. Η Ομάδα Εργασίας δεν είναι αμειβόμενη και οι συνεδριάσεις της θα γίνονται εντός ωραρίου εργασίας των δημοσίων υπηρεσιών.

Ε. Η Ομάδα Εργασίας οφείλει να περατώσει το έργο της εντός 3 μηνών από την υπογραφή της παρούσας απόφασης, προκειμένου να εκδοθεί η οριζόμενη από το άρθρο 18Α του Π.Δ.131/03 Υπουργική Απόφαση και να δημιουργηθεί το μητρώο φορέων παροχής υπηρεσιών. 

Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας 2η έκδοση- καλλιτεχνικό

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ Ν.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

send