logo-print

Άρθρο 31 - Νόμος 4504/2017 - Μετατάξεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

29/11/2017

Υπό κωδικοποίηση
Πολυκώδικας Μάρτιος 2024 No 5
Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

1. Οι απόφοιτοι της Σχολής Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον επτά (7) έτη πραγματικής υπηρεσίας και είναι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. ή κάτοχοι ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών αλλοδαπής μπορούν να μετατάσσονται προς κάλυψη κενών οργανικών θέσεων Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και σε κατηγορία ή ειδικότητα για την οποία έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, με απόφαση του Συμβουλίου Επιτελικού Σχεδιασμού, η οποία κυρώνεται από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

2. Οι απόφοιτοι της Σχολής Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Σ.Δ.Υ.Λ.Σ.), οι Ανθυπασπιστές Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ., οι Υπαξιωματικοί Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και οι Λιμενοφύλακες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον επτά (7) έτη πραγματικής υπηρεσίας και είναι πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. ή κάτοχοι ισότιμου αναγνωρισμένου τίτλου σπουδών αλλοδαπής μπορούν να μετατάσσονται προς κάλυψη κενών οργανικών θέσεων Υπαξιωματικών ή Ανθυπασπιστών ή Αξιωματικών Λ.Σ.ΕΛ.ΑΚΤ. και σε κατηγορία ή ειδικότητα για την οποία έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, με απόφαση του Συμβουλίου Επιτελικού Σχεδιασμού, η οποία κυρώνεται από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

3. Ο χρόνος παραμονής στο βαθμό του Σημαιοφόρου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πριν από τη μετάταξη, για τους μετατασσόμενους με τον κατεχόμενο βαθμό σε θέσεις που αντιστοιχούν σε Σημαιοφόρους προερχομένους από Ανθυπασπιστές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με ειδικότητα Υγειονομικού, προσμετράται για την προαγωγή τους στον επόμενο βαθμό.

Η επιμέλεια του παιδιού κατά τον Αστικό Κώδικα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

H διεθνής δικαιοδοσία διασυνοριακών διάφορων εταιριών κατά τον κανονισμό 1215/2012 - ΠΠΠ Νο 7 -