logo-print

Άρθρο 32 - Νόμος 4504/2017 - Διαδικασία μετατάξεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

29/11/2017

Υπό κωδικοποίηση
Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Πολιτειολογία

1. Με απόφαση του Συμβουλίου Επιτελικού Σχεδιασμού, που εκδίδεται μέχρι τις 31 Μαΐου εκάστου έτους, καθορίζονται, σύμφωνα με τις υφιστάμενες υπηρεσιακές ανάγκες, κατά τα προβλεπόμενα στο επόμενο άρθρο, οι θέσεις, οι ειδικότητες και οι κατηγορίες που μπορούν να καλυφθούν με μετάταξη. Οι θέσεις, οι κατηγορίες και οι ειδικότητες αυτές προκηρύσσονται και δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως με μέριμνα του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

2. Όσοι επιθυμούν να μεταταγούν υποβάλλουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου εκάστου έτους σχετική αίτηση προς τη Μονάδα ή την Υπηρεσία που υπηρετούν. Η αίτηση, με το συνημμένο σε αυτήν επικυρωμένο αντίγραφο, του σύμφωνα με το προηγούμενο άρθρο πτυχίου, υποβάλλεται από τη Μονάδα ή Υπηρεσία στην οποία υπηρετεί ο ενδιαφερόμενος εντός δέκα (10) ημερών από τη λήξη της κατά το πρώτο εδάφιο προθεσμίας προς την αρμόδια Διεύθυνση Προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Η τελευταία συγκεντρώνει τα στοιχεία.

3. Οι αιτήσεις αξιολογούνται από το Συμβούλιο Επιτελικού Σχεδιασμού, η πράξη του οποίου κυρώνεται, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Εργατικό Δίκαιο - Ατομικές εργασιακές σχέσεις - Ε έκδοση

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΔΕΛΗΣ