logo-print

Άρθρο 16 - Απόφαση 165/2011 Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών - Υποβολή και Υλοποίηση Πολιτικής Ασφάλειας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

18/05/2012

Υπό κωδικοποίηση
Τεχνητή Νοημοσύνη & ανταγωνισμός
Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο

16.1. Τα υπόχρεα πρόσωπα του άρθρου 1 παρ. 2 του παρόντος Κανονισμού, τα οποία ασκούν εν τοις πράγμασι τις δραστηριότητες για τις οποίες έχουν υποβάλει δήλωση καταχώρησης στην Ε.Ε.Τ.Τ., υποχρεούνται να υποβάλουν στην Α.Δ.Α.Ε. προς έγκριση Πολιτική Ασφάλειας για τη διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών εντός προθεσμίας έξι (6) μηνών από τη δημοσίευση του παρόντος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

16.2. Τα υπόχρεα πρόσωπα του άρθρου 1 παρ. 2 του παρόντος Κανονισμού, τα οποία ξεκινούν ή μεταβάλλουν την άσκηση δραστηριότητας ή δραστηριοτήτων για τις οποίες έχουν υποβάλει δήλωση καταχώρησης στην Ε.Ε.Τ.Τ. μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος Κανονισμού, υποχρεούνται να υποβάλουν στην Α.Δ.Α.Ε. προς έγκριση Πολιτική Ασφάλειας για τη διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών για τις αντίστοιχες δραστηριότητες εντός προθεσμίας έξι (6) μηνών από την έναρξη των ως άνω δραστηριοτήτων.

16.3. Τα υπόχρεα πρόσωπα του παρόντος άρθρου υποχρεούνται εντός προθεσμίας έξι (6) μηνών από τη γνωστοποίηση σε αυτά της απόφασης της Α.Δ.Α.Ε. περί έγκρισης της Πολιτικής Ασφάλειας για τη διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών να την υλοποιήσουν. Σε περίπτωση υποβολής αναθεωρημένης Πολιτικής Ασφάλειας για τη διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών, ο χρόνος υλοποίησής της θα ορίζεται κατά περίπτωση από την Α.Δ.Α.Ε. και θα γνωστοποιείται στο υπόχρεο πρόσωπο με την απόφαση περί έγκρισης της Πολιτικής Ασφάλειας.

16.4. Τα υπόχρεα πρόσωπα του παρόντος άρθρου δεν υποβάλλουν στην Α.Δ.Α.Ε. προς έγκριση τις διαδικασίες ασφάλειας που προβλέπονται στο πλαίσιο του παρόντος Κανονισμού.

Σημειώσεις επί του άρθρου

Για έναρξη ισχύος βλέπε άρθρο 18

Η αναιρετική δίκη με άξονα το άρθρο 573 ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 4 - XVIII & 288

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ