logo-print

Άρθρο 11 - Απόφαση 205/2013 Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών - Τροφοδοσία Ισχύος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

16/01/2014

Κωδικοποιημένο
Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

Τεχνητή Νοημοσύνη & ανταγωνισμός

1. Ο πάροχος οφείλει να μεριμνά για την προστασία των ΣΔΥ από διακοπές ή διαταραχές του δημοσίου δικτύου τροφοδοσίας ισχύος, ώστε να εξασφαλίζεται η αδιάλειπτη λειτουργία των στοιχείων αυτών.

2. Ο πάροχος οφείλει να μεριμνά ώστε η παροχή του δημοσίου δικτύου τροφοδοσίας ισχύος προς τα ΣΔΥ να γίνεται βάσει των ενδεδειγμένων προδιαγραφών.

3. Στην περίπτωση διακοπής του δημοσίου δικτύου τροφοδοσίας ισχύος, ο πάροχος οφείλει να εφαρμόζει τρόπους/μέσα εφεδρικής τροφοδοσίας (ενδεικτικά: εφεδρικές συστοιχίες, μπαταρίες, γεννήτριες) που ενεργοποιούνται αυτόματα. Για τον καθορισμό του χρόνου για τον οποίο εξασφαλίζεται η συνέχεια λειτουργίας των ΣΔΥ μέσω εφεδρικής τροφοδοσίας λαμβάνονται υπόψη τα αποτελέσματα της Αξιολόγησης Επικινδυνότητας.

4. Όπου αυτό είναι δυνατόν, τα ΣΔΥ δεν εξυπηρετούνται από την ίδια πηγή τροφοδοσίας.

5. Τα εφαρμοζόμενα μέσα συντηρούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας τους. Σε περίπτωση που για τη λειτουργία των μέσων εφεδρικής τροφοδοσίας απαιτούνται πρώτες ύλες ή άλλα υλικά, ο πάροχος οφείλει να διαθέτει και να εφαρμόζει διαδικασίες για την εξασφάλιση της επαρκούς διαθεσιμότητάς τους.

Το μέτρο απόδειξης στην πιθανολόγηση ΕΠολΔ 30
Η παραγραφή των εγκλημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send