logo-print

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 10 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Συνήγορο του Πολίτη

7 θέσεις με αντικείμενο Δημόσιο ή Εργατικό Δίκαιο (σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου)

20/04/2018

27/04/2018

Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Φορολογικός Πολυκώδικας - Σεπτέμβριος 2022

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

 

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Προκήρυξη 5Ε/2018 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 10 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Συνήγορο του Πολίτη.

Ο Συνήγορος του Πολίτη είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη Ανεξάρτητη Αρχή. Έχει ως αποστολή τη διαμεσολάβηση μεταξύ των πολιτών και των δημοσίων υπηρεσιών, των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, των Ν.Π.Δ.Δ., των Ν.Π.Ι.Δ. και ορισμένων επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, για την προστασία των δικαιωμάτων του πολίτη, την υπεράσπιση του πολίτη έναντι διακρίσεων εις βάρος του, την καταπολέμηση της κακοδιοίκησης και την τήρηση της νομιμότητας.

Οι Εδικοί Επιστήμονες διεξάγουν τις έρευνες των υποθέσεων που τους ανατίθενται, καθώς και κάθε άλλη σχετική εργασία ή έργο που τους αναθέτει ο Συνήγορος του Πολίτη ή ο Βοηθός Συνήγορος σε θέματα Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Κοινωνικής Προστασίας, Ποιότητας Ζωής, Σχέσεων Κράτους - Πολίτη, Δικαιωμάτων του Παιδιού, Ίσης Μεταχείρισης.

Οι 7 από τις θέσεις με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου αφορούν σε γνωστικό αντικείμενο Δημοσίου ή Εργατικού Δικαίου με αποδεκτούς τίτλους Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Νομικής ΑΕΙ ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας. Παράλληλα απαιτείται ως επιστημονική εξειδείκευση:

  • Διδακτορικό δίπλωμα στο Δημόσιο ή Εργατικό Δίκαιο ή
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο Δημόσιο ή Εργατικό Δίκαιο και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου ή
  • Εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών σε θέματα Δημοσίου ή Εργατικού Δικαίου και μια (1) τουλάχιστον δημοσίευση ή επιστημονική ανακοίνωση σε θέμα σχετικό με το περιεχόμενο της θέσης

Η αίτηση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απευθύνεται στο ΑΣΕΠ και υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, μέχρι την 25η Μαΐου 2018.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ.

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

send